Nabolji hematog - koagulacija

sunshine12

Početnik
Poruka
3
Veliki pozdrav za članove :). Ja sam stari član ali dugo nisam aktivna. Nisam iz Srbije, dolazim iz BiH. Mi smo svoju curicu dobili prije 3 godine.

Dvije sedmice poslije poroda dobila sam masivan moždani i dvije tromboembolije. Fala Bogu pa je sve prošlo bez velikih posljedica.
Eh sad, ja sam sve nalaze uradila, dobila terapiju ali sada bih trebala mišljenje baš, baš dobrog stručnjaka u oblasti hematologije - koagulacije.

Čula sam za prof Predraga Miljića i dr Branka Bajić. Molim Vas za vaša iskustva. Nadam se da nisam fulala objavom ovdje:)

Veliki pozdrav i hvala

Radim i krecem se u svetu medicine a na moju zalost lecila sam dete od teske hematoloske bolesti pa bih mirne savesti preporucila da se javite na Institut za majku i dete dr Dragomiru Djokicu ili dr. Kuzmanovicu na odeljenju decije hematologije.
Za dr Djokica znam da pregleda i privatno negde dok za dr. Kuzmanovica ( lecio moje dete) nisam sigurna.

- - - - - - - - - -

Radim i krecem se u svetu medicine a na moju zalost lecila sam dete od teske hematoloske bolesti pa bih mirne savesti preporucila da se javite na Institut za majku i dete dr Dragomiru Djokicu ili dr. Kuzmanovicu na odeljenju decije hematologije.
Za dr Djokica znam da pregleda i privatno negde dok za dr. Kuzmanovica ( lecio moje dete) nisam sigurna.

Back