DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
Samopouzdanje, jak libido, sarm, muzevnost, samostalnost, dostojanstvo...i druge jelda osobine koje krase poželjnog muškarca...
kako pribaviti...?
hvala...
kako pribaviti...?
hvala...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve u jednom??!!
Pisi propalo
Samopouzdanje, jak libido, sarm, muzevnost, samostalnost, dostojanstvo...i druge jelda osobine koje krase poželjnog muškarca...
kako pribaviti...?
hvala...
lepo je to, al kako današnji muškitj da dobije priliku da se pokazhe u pravom svetlu...Ne mislim uopste da je to nemoguce. Verujem da ima takvih muskaraca.
Samopouzdanje se gradi, svako samosvestan mora znati da ne moze biti u svemu najbolji, ali i verovati u svoje kvalitete. Tako ce zraciti sigurnoscu, a nece odbijati prepotentnoscu.
Niko nije svima odbojan, a ni svima privlacan.
I dalje tvrdim da su prirodnost i energija formula za "uspeh". Spontano predstavljanje sebe ce privuci onoga ko cija energija sa tvojom vodi vatrometu![]()
te osobine ces steci uz zenu koja ce ih kod tebe probudi i potsticati da ih razvijas a ne umanjivati
znachi da ako nema zhene u svome zhivotu, mushkarac nikad netje imat tih osobina...?kljuch je zhena
lepo je to, al kako današnji muškitj da dobije priliku da se pokazhe u pravom svetlu...
Uz dobru kitu treba imati i mozga , a ostalo onda dodje samo po sebi .
Da me u zivotu sluzio mozak ko kita , danas bi bio doktor nauka !![]()
Pa problem i jeste u tom opterecivanju, namestanju i poziranju. Tako se i privuku pogresne (naizgled prave).
Moram ponosnoda izjavim da sve moje drugarice dobro izgledaju, rade na sebi, skoro su se zaposlile ili su pri kraju faxa i VAPE za normalnim muskarcem. Radije biraju i da budu same, nego sa tipom koji pokusava da ih osvoji kljucevima i karticama, umesto dobrim forama i uzbudjenjem. Prilika ima. Prepoznaj je.
znachi da ako nema zhene u svome zhivotu, mushkarac nikad netje imat tih osobina...?![]()
te osobine ces steci uz zenu koja ce ih kod tebe probudi i potsticati da ih razvijas a ne umanjivati
ima shaka mushkaraca ali ti su imali jaku majku koja je od sina napravila choveka...........
Da bi ih razvijala i podsticala mora vec da ih poseduje.
zar danas postoje takve...?
ja mislio to izumrlo...
super, samo josh da dobijem koordinate de se nalazi polje sa tim rijetkim tzvetjem...Nije![]()
Umesto da verujes kako su u cilibaru, opusti se i uberi jednu svezu![]()
a shtatjemo mi na koje majka nije utjecala, misim njeno vaspitanje i koji neamo zhenu pored sebe koja bi nam usadila gore navedene kvalitete...?
na shta smo mi pobogu osudjeni...![]()
osudjeni ste na prosto iebanje prostih devojaka
i na kraju desanka shakitj
Nema nabavke... ili jesi ili nisi![]()
To da ce zena on nekog napraviti baju je obicno TRLA BABA LAN !ondak se namjetje podpitanje dali mushkaratz uoptje mozhe imati tih osobina ako nema zhene...?
i kako tje smuvati zhenu koja voli te osobine, poshto ih nemozhe imati ako nema zhenu pored sebe,pored koje tje stetji te osobine...?
au...
ukoliko josh par vas bude ovo napisalo, bitju utuchen, misim dotuchen...
i morat tje se zatvorit tema, jer gubi svaki smisao...