Tamnavac
Zainteresovan član
- Poruka
- 220
Tokom jednog odlaska u lov u Šatornju nas četvorica drugara vozili smo se Nivom a napolju ludilo sneg piči,minus udario na sve strane vozila zaglavljena ili pored puta... I tako idemo mi a pozadi hladno noge otpadaju,uši se smrzavaju u nosu štipa,stakla zaledjena i Vule drugar koji je mehaničar psuje Ruse
i poče da čačka po dugmićima za grejanje kad odjedamput sauna,greje da smo počeli da se skidamo !A naš dični vozač Sale reče nisam znao kako se pali grejanje a nisam hteo da pitam da me ne bi zezali jednom sam tokom avgusta meseca vozio moskviča sa upaljenim grejanjem jer nisam znao gde se isljučuje. Još je imao bisera u povratku na auto putu se tako uplašio zbog leda i snega da su nas svi obilazili, na kraju je i peglica obišla Nivu što je ovaj prokomentarisao sigurno ima zimske gume... Taj epski povratak iz Šatornje trajao je i trajao jedno 5 sati (udaljenost oko 100km)a kad smo konačno stigli kasno te noći u Bgd prokomentarisao je put :,,Jeste da je malo potrajalo ali sam vas dovezao žive i zdrave,,! :-D :-D :-D