- Poruka
- 92.649
Procenjuje se da 10 noniliona (10 na 31. stepen) virusa postoji na našoj planeti - dovoljno da se svakoj zvezdi u univerzumu pripiše po jedan i tako 100 miliona puta.
Dobro smo mi i prošli kad moramo da se bakćemo tek sa nekoliko.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
diskutabilno čak i u naučnim krugovima.Ali, svemir je beskrajan, u tom smislu, neprebrojiv. Svemir : Bakterije (1:0)
odličan način da se kontroliše i telo i um i okolinaŠta ako imam klice za sve bolesti u sebi od svog rođenja, ali sam idiot koji vođen Božijem milošću ostaje zdrav, jak i po Njegovoj zapovesti-glasan, tih, strasan, strpljiv, bučan gde treba, gde treba bubica?
Šta ako se svakom mojom molitvom Bogu te klice smiruju i poveruju da kao njihov car u svom telu ja imam kontrolu, da mogu da mi veruju?
Bog zna jezik sa svim oblicima života.
Bog je taj koji će svemu dati poslednju reč kao što je i prvu.
koji bog tačno? pošto ti je jasno da ih ima više koje su ljudi izmislili/stvorili dosadŠta ako imam klice za sve bolesti u sebi od svog rođenja, ali sam idiot koji vođen Božijem milošću ostaje zdrav, jak i po Njegovoj zapovesti-glasan, tih, strasan, strpljiv, bučan gde treba, gde treba bubica?
Šta ako se svakom mojom molitvom Bogu te klice smiruju i poveruju da kao njihov car u svom telu ja imam kontrolu, da mogu da mi veruju?
Bog zna jezik sa svim oblicima života, On ih je stvorio.
Bog Otac, Sin Isus Hrist, Sveti Duh. Sveto Trojstvo!koji bog tačno? pošto ti je jasno da ih ima više koje su ljudi izmislili/stvorili dosad
Da,onaj što je samožrtvovao samog sebe samom sebi,zvuči razumnoBog Otac, Sin Isus Hrist, Sveti Duh. Sveto Trojstvo!
Pravoslavlje!
A, neka toga... naučićeš kroz život, polako...Da,onaj što je samožrtvovao samog sebe samom sebi,zvuči razumno
pazi ovako,ta tupava hristova religija prodaje maglu da drže monopol nad stvarima kao što su humanost,empatija,solidarnost i sl. osobinama koje bi svako pristojno ljudsko biće trebalo da poseduje yebo ga patak ne treba mi nebeski đedo i izgubljeni jevrejski genocidni biblijki bog da mi objašnjava šta i kako za razliku od vas dobrovoljno verujućeg stada,kontaš?A, neka toga... naučićeš kroz život, polako...
Shvatićeš jednom, a mene se nećeš ni setiti, ali to je u redu.
Ovde zatvaram priču jer mi nije mesto više tu.
e, jeste, sad...Šta ako imam klice za sve bolesti u sebi od svog rođenja, ali sam idiot koji vođen Božijem milošću ostaje zdrav, jak i po Njegovoj zapovesti-glasan, tih, strasan, strpljiv, bučan gde treba, gde treba bubica?
Bog zna jezik sa svim oblicima života, On ih je stvorio.
Svaki je podlozan mutiranju,tako ako nisu iz laboratorije menjaju oblik i snagu,delovanje na odredjene organe,biljke,zivotinje...Koliko bilijardi i bilijardi godina je prošlo samo dok je došlo do stvaranja našeg Sunca (samo zamisao na tu cifru, stvara konfuziju)...pa se stvorilo naše sunce, koje je zadržalo grudve oko svoje ose, pa dok se to stabilizovalo, koliko je prošlo miliona, samo radi stabilizacije....a pričamo o virusima, koji se stvaraju u organizmu, kada se stvore uslovi za život...a ti isti virusi nestaju kada nestane život...na planeti pogodnoj za život. Svaka im čast ako prežive, ali...u kom organizmu kad nema života? Možda u nekom ledu, ali nastali su u organizmu...i opet se vraćamo da mora u organizmu....ili barem na pogodnom staništu da stagniraju dok ne udju u organizam da prosperiraju...
To je bitno.A koliko vrsta?