dimme:
BALvane
Ti si velikim delom svojih postova pokazao da si intelektualna ameba!Zato je jako smesno kad ti pricas o inteligenciji.Dakle moj savet ji da evouliras bar do stadijuma primata pre nego sto pocnes da tipkas po tastaturi.
Vazno je da si ti meni odgovorio na postavljena pitanja...

Svaki tvoj post je uvreda i sugorno si samo tako agresivan na tastaturi... :shock: Dok sam ja tebi odgovarao tacku po tacku,ti si mene iznad citirao na strani 8...a nisi mi odgovorio.

PA STA JE JEL IMAS ODGOVOR?
Ti si brate moj napaceni sledbenik bravara koji je u prvom svetskom ratu ucestvovao na strani austrougarske protiv Srbije!
I sta to dokazuje.

Znas li ti koliko se srpskih komunista borilo protiv Hrvata pa su opet ziveli zajedno.Nije to niko radio zato sto je hteo,nego zato sto je MORAO!Cak je Tito bio jedno vreme u zatvoru zato sto je u prvom momentu odbio da ucestvuje...
Ti pricas o verskom slobadama a u Rusiji ste pobili 200 000 monaha i monahanja!Od crkvi ste pravili skole,stale i td...
Kakva bre Rusija...magarce???Ja sam ti pricao Srbiji.Sto se Rusije tice tacno je!Ti svestenici kojima su ruseni manastiri su bili zajedno sa belogardejcima(ako si cuo za njih).I jos da dodam da su vesani...Ja nisam za to da se rusi verski objekat(ipak je preterao),ali vesanje BELOGARDEJSKIH HOSPALERA-DA!
Ti pricas o slobodama a ljude su slali na goli otok zbog jedne recenice!
Da ako je ta "slobodna" recenica bila uvreda za sistem i rusenje jednakosti.
Ti pricas o ucenju nacionalne istorije a ne govoris kako je ta istorija pisala!Jel pisala ta istorija o klanju Srba u Jasenovcu?
Jeste ucilo se i o Kosovskom Boju,Caru Dusanu... ! Pitaj caleta ako neznas, balavko.Ja sam licno isao kao klinac da gledam dokumentarac o tome u Jasenovcu.
Sta je pisala o cetnicima?
Sve najgore! I tako treba da bude...Sta bre vi mislite gibanicari, da ce vasa saradnja sa okupatorom tek tako da prodje...Da vas ljudi velicaju i pisu vam pesme uz propratni orkestar.
Ti pricas o jednakosti a ja ti dajem argumente da na Kosovu nisi moga da dodjes do posla ako nisi crven ili Siptar!
A znaci nisi bio crven, ni tvoja porodica! E pa onda ko vas je*e!Sad razumem zasto nisu dobili posao.Hoces da lajes na sistem i za to lajanje drzava jos da te placa!
Dakle jedno ozbiljno pitanje za tebe:DA LI SI TI IMBECIL,RETARD,DEGENERIK ILI NEKA PRELAZNA FAZA!
U bre...ala si besan...

.Ja bi voleo da budem sve ovo sto si ti naveo...SAMO DA NIKADA U ZIVOTU NE BUDEM POPUT TEBE! AKO SI TI NORMALAN A JA LUD...JA BI DA IZABEREM OVO DRUGO!
O tome da su radikali levica,da komunizam ljude povezuje prijateljstvom a ne interesima,da u komunizmu nema vladajuce klase,da nije jedan covek na vrhu vlast(BAL vane AKO JE SISTEM JEDNOPARTIJSKI TO ZNACI DA JE NAJMOCNIJI CLAN PARTIJE UJEDNO I VRH PIRAMIDE!) moze da prica samo pacenik koji nista ne zna!
Ne bih o radikalima...ti o tome nemas pojma...jer ja sam ti u vezi njih postavio pitanje ati mi nisi odgovorio...toliko o tebi

Najsposobniji clan je na vrhu piramide i to moze da bude BILO KO AKO JE SPOSOBAN! Ti sigurno ne...ali i za takve osobe iam mesta u komunizmu,jer mi smo za socijalnu pravdu pa i prema umobolnim ljudima!
Dzabe ti par procitanih knjiga jer knjige se ne citaju,nego se iz njih uci A TI BALijo BALavi
nisi naucio NISTA ili si suvise ogranicen da bilo sta sustinski kazes sto su u ostalom mogli da zakljuce svi ljudi koji nisu na nivou jednocelijskog organizma a citali su tvoje postove!
Ja se ne brinem oko toga...jer su svi ovde ljudi na forumu videli moje argumente i tvoje.I nisam ja ovde od juce.A ti posto ne volis da citas,najbolje bi bilo da se bavis fizickim radom.Oces da kritikujes komunizam a neces da citas-SMESNO!Podsecas me na nekog kriminalca koji kaze:"Meni ne trebaju knjige,sve sto znam naucio sam na ulici!"
Ima ovde komunista sa kojima moze normalno da se prica,ali tesko komunizmu dok ka ti budes branio i blago nama ostalima!
Dakle BALvane imas moju podrsku!
Ti si bre potpuna dileja"hektorius" jeste komunista ali on nece da te uvredi i sazaljiv je.Ja sam druga prica!
Dok god bude takvih kao sto si ti ja cu sve da ucinim da pokazem ljudima da su vam diletantske izjave,da sve sto znate potice od toga sto ste NESTO CULI O KOMUNIZMU,i da prosipate pamet po forumu i na ulici, misleci da vas neko shvata ozbiljno!.