........ na vrelom asfaltu

Razbojnici "krvavo "pretukli radnicu kioska. Razlog je kradja 10.000 dinara. Trojica oteli taksisti auto i , normalno, slupali ga, Pretucena bakica u centru Beograda.
Ovakvih naslova u novinama sve vise pa nikog od nas i ne doticu. Ovlas pogledamo o cemu se radi i istog trenutka to zaboravimo.
Mnogo je vaznije da li ce Antic ostati selektor, "svadja Pinka i Granda, Sekina udaja, Karleusino pljuvanje i to da je Djelic letovao u Grckoj.
Gde smo mi u stvarnom svetu? Da li smo vec postali Amerika i preskocili Evropu.
U jednom smo sigurno ravnopravni sa Amerikancima.Televizije nam podjednako ispiru mozak i koka kola se pije u nenormalnim kolicinama. Ah da i kriminal nam nimalo ne zaostaje, a mozda ih i sijemo po broju mafijaskih organizacija.
Npr. Drumska, Zdravstvena, Kokainska, Surcinska, Gradjevinska,Vlada, Ministrstva, Opstinske uprave,...... ............... kraj se ne vidi.
A sta za sve vreme radi obican gradjanin tj. ja?
Skuplja pare za letovanje u Grckoj, sekira se sto cerka nema telefon od 5oo evra, sto sin studira sto godina, brine kako da kupi paradajs za zimnicu a ovaj izTurske nije jos uvezen, lupa glavu kako da obezbedi besplatno skolavanje jer ce brzo septembar..................... a kraja nigde.
Za sve navedeno znam pouzdano krivo je Sunce i temperatura 32C u hladu i 150C na asfaltu, da ne zaboravim i mutirani komarci su krivi u kombinaciji sa sitnim musicama plikopraviteljima.
A nasi politicari se ubise da nadju krivce za sve, zato kazem, evo reeessenja.
Narod uvek ima resenje pa makar i pogresno ili sami izgleda tako?
RAZMISLITE

Back