- Poruka
- 17.234
Ja znam neke koji i odspavaju na 4-5 spojenih stolica ...
Maštam o tome. Kod mene samo dve

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja znam neke koji i odspavaju na 4-5 spojenih stolica ...
Sad ne brinem jer sam se odselioIma u okolini, ne brini. Javna garaža u centru opslužuje i kilometar u prečniku.
Sad ne brinem jer sam se odselio
Није у Београду, али можда ће неком послужити...A sluzbena vozila imaju politicari - ministri i drzavni sekretari
Е... за то пре 40 година ми сада кажемо да је било мирно.Ludilo je u tom centru evo već 40 godina koliko ja vozim ...![]()
Е... за то пре 40 година ми сада кажемо да је било мирно.
Откако је Београд престоница?Ma kakvi, bilo manje vozila, ali i manje ulica.
Garantujem da je u centru i pre 100 godina bila gužva.
Откако је Београд престоница?![]()
Pa ne znam sta bih sa tom info. Igrom slucaja, poznajem zenu koja radi u javnom preduzecu i ima sluzbeno vozilo, ali je nekakva direktorka. Za ministarstva znam kako stoje stvari, a taj postojeci parking u nemanjinoj se dobijao ko zna preko kakve veze. Ali, da opet ponovim, imam nula posto empatije prema vlasnicima automobila, osobito u bg.Није у Београду, али можда ће неком послужити...
Данас прођох аутопутем од Појата до Београда - не памтим да сам у једној тури видео оволико аутомобила са оним... блинкерима... као данас. Отприлике 5 појава, сви ка Београду.
Време - кренуо сам после ручка.
To je bio rodjendan sns vrvt, u leskovcuНије у Београду, али можда ће неком послужити...
Данас прођох аутопутем од Појата до Београда - не памтим да сам у једној тури видео оволико аутомобила са оним... блинкерима... као данас. Отприлике 5 појава, сви ка Београду.
Време - кренуо сам после ручка.
Da, trpke mi bas nedostajeJedino trpkovic sto valja tu
Могу само да ти верујем, не пратим шта раде, заиста ме не занима.To je bio rodjendan sns vrvt, u leskovcu![]()
Тако сам и ја чуо... Да ми заиста немамо превише бирократије по глави становника.E sad, ja sam reagovala na neutemeljene tvrdnje da drzavnih sluzbenika ima mnogo i da imaju visoke plate - nema ih mnogo i nemaju visoke plate. Imala sam srece pa sam upoznala i divne vredne ljude medju svojim eks kolegama. I bez obzira sto sam ja odlucila da drzavna uprava nije za mene, drzavne sluzbenike i drzavnu sluzbu cu uvek braniti u meri u kojoj su institucije neophodna brana autoritarnim sistemima, a za ostalo... Pa moje bivse kolege ce morati malo da se potrude da dokazu gradjanima da sluze njima i da zadobiju njihovo poverenje.
Pa na svim je vestima od jutrosМогу само да ти верујем, не пратим шта раде, заиста ме не занима.
Manje od pola, vrvtТако сам и ја чуо... Да ми заиста немамо превише бирократије по глави становника.
Чини ми се да је најпре разлика у њиховом квалитету - питање је који део ових наших зна свој посао.
Е... као да ја пратим вести... Мислим, пратим, обавештен сам - читам текстове. Телевизија и вести за мене виде не иду заједно. На тв гледам оно што је занимљиво - историја, технологија, наука, аутомобили...Pa na svim je vestima od jutros![]()