Na uglu Nemanjine i Resavske niče garaža

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A sluzbena vozila imaju politicari - ministri i drzavni sekretari
Није у Београду, али можда ће неком послужити...

Данас прођох аутопутем од Појата до Београда - не памтим да сам у једној тури видео оволико аутомобила са оним... блинкерима... као данас. Отприлике 5 појава, сви ка Београду.
Време - кренуо сам после ручка.

Данас прођох аутопутем од Појата до Београда - не памтим да сам у једној тури видео оволико аутомобила са оним... блинкерима... као данас. Отприлике 5 појава, сви ка Београду.
Pa ne znam sta bih sa tom info. Igrom slucaja, poznajem zenu koja radi u javnom preduzecu i ima sluzbeno vozilo, ali je nekakva direktorka. Za ministarstva znam kako stoje stvari, a taj postojeci parking u nemanjinoj se dobijao ko zna preko kakve veze. Ali, da opet ponovim, imam nula posto empatije prema vlasnicima automobila, osobito u bg.
E sad, ja sam reagovala na neutemeljene tvrdnje da drzavnih sluzbenika ima mnogo i da imaju visoke plate - nema ih mnogo i nemaju visoke plate. Imala sam srece pa sam upoznala i divne vredne ljude medju svojim eks kolegama. I bez obzira sto sam ja odlucila da drzavna uprava nije za mene, drzavne sluzbenike i drzavnu sluzbu cu uvek braniti u meri u kojoj su institucije neophodna brana autoritarnim sistemima, a za ostalo... Pa moje bivse kolege ce morati malo da se potrude da dokazu gradjanima da sluze njima i da zadobiju njihovo poverenje.

To je bio rodjendan sns vrvt, u leskovcu 🤣

E sad, ja sam reagovala na neutemeljene tvrdnje da drzavnih sluzbenika ima mnogo i da imaju visoke plate - nema ih mnogo i nemaju visoke plate. Imala sam srece pa sam upoznala i divne vredne ljude medju svojim eks kolegama. I bez obzira sto sam ja odlucila da drzavna uprava nije za mene, drzavne sluzbenike i drzavnu sluzbu cu uvek braniti u meri u kojoj su institucije neophodna brana autoritarnim sistemima, a za ostalo... Pa moje bivse kolege ce morati malo da se potrude da dokazu gradjanima da sluze njima i da zadobiju njihovo poverenje.
Тако сам и ја чуо... Да ми заиста немамо превише бирократије по глави становника.
Чини ми се да је најпре разлика у њиховом квалитету - питање је који део ових наших зна свој посао.

Pa na svim je vestima od jutros 🤣
Е... као да ја пратим вести... Мислим, пратим, обавештен сам - читам текстове. Телевизија и вести за мене виде не иду заједно. На тв гледам оно што је занимљиво - историја, технологија, наука, аутомобили...

Back