- Poruka
- 88.373
Kažu da se na ovo najviše baca para.
- Nakit
- Brendirana odeća
- Flaširana voda
- Kockanje
- Brza hrana
- Skupa kola
- Pušenje
- Alkohol
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj. Promeni.Najviše bacam pare za restorane i picerije.
Nemam ideju. Možda bih mogla u sportsku kladionicu. To sam nekad radila.Nemoj. Promeni.
Onaj ko to uspe da nauči... blago njemu.Naucite da ne bacate i ne trosite na gluposti.
pa gledaj ne mogu totalno da se slozim sa tobom jer kad mi ljudi kupimo tako nesto sto se tice stvari nekako me ispuni i usreci ne kazem da taj trenutak traje dugo,mislim zavisi i sta kupis,ali pruzi zadovoljstvo.sto se tice alkohola,cigara i kocke to je stvarno haos i ne bi da komentarisem,a takodje hocu da ti kazem u vezi vode, nije tako dobra mislim kod mene ovde u Nisu nije dobra,moja majka je imala pesak u bubrezima i stvarno je imala velike probleme,medjutim od kako je moj tata citao,slusao druge ljude probali smo da pijemo izvorsku vodu sto je mojoj mami tako pomoglo i ona se ocistila od peska za nekih 6 meseci,ali iskreno mislim da ce voda biti sve gora i gora zbog zagadjenja,plasim se da i izvore te ne useru i da ce doci dan kada ce mo svi kupovati vodu.Naucite da ne bacate i ne trosite na gluposti. Sve nabrojano je nepotrebno, osim, mozda flasirane vode, ali nasa voda iz cesme je jos uvek dobra....dakle, probudite se.
od svega toga je samo kocka bacanje para ako se kockas da bi zaradio.Pogledajte prilog 1402600
Kažu da se na ovo najviše baca para.
Koji je za vas najgluplji način da trošite pare?
- Nakit
- Brendirana odeća
- Flaširana voda
- Kockanje
- Brza hrana
- Skupa kola
- Pušenje
- Alkohol
Aminujemod svega toga je samo kocka bacanje para ako se kockas da bi zaradio.
ali najvece bacanje para su male bocice vode.
kostaju par dinara manje od litre ipo vode![]()
Za vodu, ali se moze bez muke skuvati zdrava hrana kuci i jos ustedeti i uzivati.Aminujem
ono bez muke bas i ne stoji.. sve zavisi koliko obaveza imas u zivotu.Za vodu, ali se moze bez muke skuvati zdrava hrana kuci i jos ustedeti i uzivati.
Obaveze su samo opravdanja za lenjost. Najvaznija je domaca hrana. Uvek ima vremena za to. Najvaznija je organizacija.ono bez muke bas i ne stoji.. sve zavisi koliko obaveza imas u zivotu.
Sta je smesno?Obaveze su samo opravdanja za lenjost. Najvaznija je domaca hrana. Uvek ima vremena za to. Najvaznija je organizacija.
Ne, ne, pravo ste sve rekli... Domaća hrana možda ima i epitete nezdrave, oko toga tek treba da se zamislimo, ali vaš akcenat je na spremanju hrane za sebe umesto oslanjanja na sve ovo što se zove brzom hranom. Podržavam!Ako sam ja smesna, to je najmanji problem![]()
smesno je sto odmah osudjujes a nemas pojma ko kakav zivot vodi.Sta je smesno?
Izvini, nije mi bila namera da osudjujem.smesno je sto odmah osudjujes a nemas pojma ko kakav zivot vodi.