Na sta se najcesce preotima riba koja je u dugoj vezi sa nekim?

1.Velika kita
2.Pare
3.Drustveni status

Ili nesto drugo?
Ili mozemo reci-sta je to sto pobedjuje ljubav u svako doba?

:cool:

Ako devojka ostavi decka s kim je u dugoj vezi zbog nekog drugog,to je zato sto taj drugi ima nesto sto joj je nedostajalo u vezi. Sta je to, to je individualna stvar.

Imas nameru preoteti ribu koja je u dugoj vezi pa se informises?:)

Davno, davno, pa još malo davnije, čak u srednjoj školi, smuvao sam jednu devojčicu koja je bila u "stabilnoj" vezi već tri godine. Nisam ponosan na svoj čin, upropastio sam jednu vezu iz čistog ćeifa, samo da bih se dokazao ekipi. Ebga, M... ako čitaš ovo - izvini, bio sam smrad! :rumenko:
Preoteo sam je stalnom dečku tako što je nisam puštao na miru 6 meseci: u svakom mogućem trenutku sam joj stavljao do znanja da hoću da je ka... da bih je pocepao od ku... samo kad bi mi dala. Ona odgovara na tabli, ja joj šaljem poljupce. Ja na tabli, kad se nastavnik/ca okrene, ja ovoj maloj zapalacam jezikom ("liz-fazon). U početku me je odyebavala po sistemu "beži idiote", "kakav si paćenik" i slično (kao što mnoge urmašice pišu nekim 4umašima - čim pročitam tako nešto, odmah znam da bi lajavice pale samo ako bi se baja malo potrudio). S vremenom su psovke počele da bivaju redje, a sve češće joj se dešavalo da obori pogled kad na primer prolazim pored nje izmedju klupa, pa joj se okrenem licem u lice i gledam je bezobrazno u oči dok nam se tela trljaju u tesnacu. Na kraju je popustila. Bili smo zajedno par nedelja, jedan loš sex (nije ona kriva, jednostavno sam ja bio u celoj priči seronja), onda sam raskinuo.
Naravoučenije - nije bitan novac ako si baya i ako si dovoljno uporan. Žene su po prirodi radoznale, privlače ih samouvereni muškarci, to u kombinaciji sa blagom dosadom koja prati skoro svaku dužu vezu predstavlja šansu za pravog lovca, pogotovo ako su mlade i naivne. Postavlja se samo pitanje - zašto činiti tako nešto? Svet je pun slobodnih devojaka i žena, čemu rasturati nečiju sreću? Znam da će neki reći da veza koja tako lako pukne i nije bila neka veza, da je već trulila iznutra, ali ja mislim da je, ako je već taj slučaj, bolje sačekati da ta veza sama od sebe dodje do kraja, pa onda probati nešto. Što kaže Nikola - ne poželi ništa tudje...

Decko uopste ne mora da bude problem,naravno muz,to je vec druga prica,a i brak je sveta institucija.
Moguce je da devojka ima decka,ali da je otvorena za provod jer je on dosadan tip.A moguce je i da nije dosadan,ali da se ispostavi da si ti svejedno zabavniji od njega i u svakom slucaju zanimljiviji.A mozda opet je samo seksualno nezadovoljena?:lol:
U svakom slucaju prostora za delovanje ima.
Akcenat treba staviti na pricu o njenoj vezi sa tim deckom,ali ne tako da se prica vodi o njemu,vec njoj,to jest da li je ona zadovoljna i slicno,a i to treba uraditi na indirektan nacin.Tog decka nikada ne treba kritikovati,normalno ona ce ga uvek braniti.Nekako treba joj tu vezu sa njim prikazati otprilike ispraznom.Treba ispitati da li su joj vecina zelja i snova ispunjeni,da li se oseca srecnom ali zaista,da li moze u svako doba noci i dana kada je sama da se seti najpreciznije njegovog lika,njegovog nacina govora i razmisljanja.....Naravno do toga ne treba doci direktnim pitanjima od samog pocetka.Uglavnom treba insistirati da ti da opis situacija i dogadjaja kroz koje je prosla zajedno sa njenim deckom.I sto vise toga.Pre ili kasnije isplivace na videlo i neka situacija koja joj nije ostavila lepe vec negativne uspomene.Tako nesto onda treba dalje eksploatisati.Treba je upitati u kakvoj vezi vidi sebe u buducnosti,to moze da je natera da se zamisli.
Treba i napomenuti da je dosta bitno probiti i pocetni stit koji ce podici,i ako je nezainteresovana treba je upitati zar je toliko strasno upoznati nekog novog,zanimljivog da vec u startu mora da krece sa opravdanjima?Samo zelis da saznas kakva se licnost krije iza te lepe spoljasnjosti.To je zapravo ono sto te zanima,a treba ti pre svega razgovor.
Ako doticnu devojku ipak u odredjenoj meri poznajes,kada podigne stit zvani decko,treba insistirati da te ona upozna sa njim,kao bas si zainteresovan da vidis ko je on i kakav je.Dosta devojaka ce iz nekog oklevanja i straha od njegove ljubomore to odbiti i u daljem razgovoru sa tobom nece bas vise pominjati decka.
U slucaju spominjanja nekih problema,treba suosecati sa njom,cak dati i neki savet.Poenta je u tome da treba biti strpljiv.Naravno ponekad se nesto moze i na brzinu,ali onda taj decko ako je i postojao i nije bio neke prepreka niti joj je puno znacio.
Ne kazem da ja podrzavam sve ovo,ali za neke stvari uvek postoji nacin,ili bar u ponekim slucajevima.

Back