NA PROZORIMA "LUJ VITON", NA SLAVLJIMA HILJADE LJUDI Ko je Žika Bomba, čovek koji se

ja sam zato i napisala da se njemu negde posrećilo,jer ne zaradjuju svi više nego dobro poštenim radom,nisu svi postali bogati na taj isti način...nego,eto-sklopile se kockice i meni je ujedno i drago bez obzira što imamo negde različit ukus-ali to u opšte nije bitno.

ma neka i fuzbalera :D tenisera...sve je dobro dok nas ne kradu,a ako Engleska ili Nemačka njih plaća i hoće toliko da da-meni je i to super.Najmanje oko 10-tak ljudi će živeti bolje zbog jednog takvog i ja se radujem :)
Ja se inače divim samo Nikoli Tesli :) svi posle njega su ... :)

takav je život, ako ti se ne slože kockice ..ne vredi ti ni škola, pamet, lepota ili snaga

a kada se objavi koliko je Novak platio za stan...to je onda ,,in"....pa kada Novak da izjavu da hoće da kupi jahtu...to je onda u redu....

Није ин, и то ми не занима.

Шта се мене тиче каква му је кућа, колико кошта и сличне глупости.

То изгледа занима само оне којима је сопствени живот досадан.

takav je život, ako ti se ne slože kockice ..ne vredi ti ni škola, pamet, lepota ili snaga
To slaganje kockica nekako ne pada bas s neba, nego covek mora i sam da se potrudi da se nekako sloze.
Ne znam kakve bi veze necija lepota imala veze sa tim uspehom u zivotu, ali ni snaga ako mislis samo na fiziku.
Ima promucurnih ljudi koji nemaju bas visok IQ, a ima i tih sa genijalno visokim IQ-om koji ne razumeju zivot i svet oko sebe,
a ni svet njih ne razume tako da su oni luzeri za razliku od ovog iz naslova koji se "snashao", ali na jedan jako pristojan nacin,
naime nije nikoga ubijao, pljackao, a sad kako trosi svoje pare stvarno je to onako kako je Dusko Radovic jenom rekao
da " svako ima svoj ukus, svako ima svoj kupus".

- - - - - - - - - -

I ja trosim pare na neke za druge ljude besmislene stvari, ali ne trosim tudje, trosim svoje.
Ne dajem pare crkvi, dajem za zivotinje, verovatno neko misli da nisam normalna, ali ponavljam, moje pare, moj ukus, moj kupus.

meni moj život nije dosadan...samo pravim paralelu...jer za Novaka to većina neće izjaviti...dobra propaganda i ljudi imaju pozitivno mišljenje....a za ovog gasterbajtera, odmah negativni komentari...morao bi da malpp poradi na propagandi

- - - - - - - - - -

To slaganje kockica nekako ne pada bas s neba, nego covek mora i sam da se potrudi da se nekako sloze.
Ne znam kakve bi veze necija lepota imala veze sa tim uspehom u zivotu, ali ni snaga ako mislis samo na fiziku.
Ima promucurnih ljudi koji nemaju bas visok IQ, a ima i tih sa genijalno visokim IQ-om koji ne razumeju zivot i svet oko sebe,
a ni svet njih ne razume tako da su oni luzeri za razliku od ovog iz naslova koji se "snashao", ali na jedan jako pristojan nacin,
naime nije nikoga ubijao, pljackao, a sad kako trosi svoje pare stvarno je to onako kako je Dusko Radovic jenom rekao
da " svako ima svoj ukus, svako ima svoj kupus".

- - - - - - - - - -

I ja trosim pare na neke za druge ljude besmislene stvari, ali ne trosim tudje, trosim svoje.
Ne dajem pare crkvi, dajem za zivotinje, verovatno neko misli da nisam normalna, ali ponavljam, moje pare, moj ukus, moj kupus.

a šta je to uspeh, ako se nikada ne sazna....da li citirati deo iz ,,Nečiste krvi" ili reči Branka Tupanjca

To zanima novinare,koji su se baš nisko srozali,oni tako prodaju i prave tiraž,a poenta je ne ostaviti ravnodušnim-ili će biti onih koji su priklonjeni tom čoveku ili onih koji će ga popljuvati,zato su i naveli luj viton zavese i keramiku,to je njihov intervju,možda bi se čovek pre sam pohvalio automobilom i skupom letovanju nego zavesama.

meni moj život nije dosadan...samo pravim paralelu...jer za Novaka to većina neće izjaviti...dobra propaganda i ljudi imaju pozitivno mišljenje....a za ovog gasterbajtera, odmah negativni komentari...morao bi da malpp poradi na propagandi

- - - - - - - - - -

a šta je to uspeh, ako se nikada ne sazna....da li citirati deo iz ,,Nečiste krvi" ili reči Branka Tupanjca
Uspeh je kada te boli patka sta o tebi budale pisu pa cak imaju is tav, misljenje sta bi kako bi ti morao da imas njihov ukus
ne bi li ugodio njihovoj predtstavi o kitchu, a predstave o lepoti ti isti dobijaju iz nekih clanaka o nekakvoj Soraji, Tanji Ajfon
( ja ih i ne poznajem sve) o Severini njenom muzu, Lepoj Breni jer je za budale ukus ove srpske elite neki zakon.
I sada ovaj verovatno nije ni pozivao goste i novine da ga snimaju ( a mozda i jeste, ali on svoje pare zaradjuje drugacije, a ne tako sto
mu neko dolazi na koncert) i sad je on gedza, budala koja eto nema ukus koji je u Srbiji nekako vec genetikom nasledjen.

Uspeh je kada te boli patka sta o tebi budale pisu pa cak imaju is tav, misljenje sta bi kako bi ti morao da imas njihov ukus
ne bi li ugodio njihovoj predtstavi o kitchu, a predstave o lepoti ti isti dobijaju iz nekih clanaka o nekakvoj Soraji, Tanji Ajfon
( ja ih i ne poznajem sve) o Severini njenom muzu, Lepoj Breni jer je za budale ukus ove srpske elite neki zakon.
I sada ovaj verovatno nije ni pozivao goste i novine da ga snimaju ( a mozda i jeste, ali on svoje pare zaradjuje drugacije, a ne tako sto
mu neko dolazi na koncert) i sad je on gedza, budala koja eto nema ukus koji je u Srbiji nekako vec genetikom nasledjen.

samo malo propagande i da je priča drugačije formulisana...bilo bi više pozitivnih komentara

Liku svaka čast na tolikoj lovi. Da je ovde ostao isao bi u krug lopovluka u gradjevini. Tamo je zaradio, verujemo po Eu zakonima, posteno i nek trosi kako hoce. Samo to nabrajanje je klasican srpski seljacizam. Pitam se koliko je iz svog mesta gore povukao ljude da rade na crno ili belo tesko da saznamo.
U tekstu stoji da on zapravo i malo zaradjuje, ( kaze da za sezonu ostane cisto 150.000 evra, ali su to krvave pare jer on od toga buito za sezonu zaradi 400.000 ,
ali su porezi i dazbine velikli, ali i obavezni).
Gradjevinari zaista svuda mazu i lazu, ali i zaradjuju, on je jedan od tih likova koji je poceo od nule, skrckao je neke pare u te svetkovine u svom selu, drugi skrckaju
tudje pare na ljubavnice,vile, mislim lik je savrseno OK.

U tekstu stoji da on zapravo i malo zaradjuje, ( kaze da za sezonu ostane cisto 150.000 evra, ali su to krvave pare jer on od toga buito za sezonu zaradi 400.000 ,
ali su porezi i dazbine velikli, ali i obavezni).
Gradjevinari zaista svuda mazu i lazu, ali i zaradjuju, on je jedan od tih likova koji je poceo od nule, skrckao je neke pare u te svetkovine u svom selu, drugi skrckaju
tudje pare na ljubavnice,vile, mislim lik je savrseno OK.

Nisam ni mislio da je cisto. Zato sam rekao da je nesto na crno, nesto na belo.

imate slučaj Makarone i radodajke Tamare....taj Makarona posluje u Rusiji, za njega kažu da je korektan prema svojim radnicima i da nije nikom ostao dužan..ali, kažu da je obična budala kada je u pitanju ženski svet....tu se prosto izgubi, koštaju ga kao Petra kajgana

- - - - - - - - - -
Nije on budala,on je sponzor,on to želi i voli i to je njegov dokaz pred samim sobom(možda i drugima) da je moćan kada može da priušti mnogo što šta ,i on je pored Tamare usreći najmanje 10 ljudi .
Da ne bude da sad podržavam spozorstvo :) nego hoću da kažem da je on dobar čovek i treba da živi dugo u blagostanju i izobilju,jer to i zaaslužuje kada ima veliku dušu.Makarona je verujem ljudina .

A za zavese-ja verujem da su dobre :hahaha: ako ne znaš šta je lepo,uzmi što je skupo :hahaha: tako kažu :)

Znaci taj Makarona nje neki diler nego posten i fin cova koji gradi rusima zgrade? Bas lepo sto je tako posten i dobar, sto brine o radnicima. Njima da neku sicu, a onda ode i svojoj ravi kupi kolca 10x skuplja. Nego, on nije tema. Jos fali Kosmajca, Cazima da stavimo u ram dobrotvora i humanitarca.

Ne znam koliko je pošten i fin...radnicima daje -nisam nikada pročitala koliko i šta...a to što kupuje ravi kola,to znači da mu se može.Očigledno.
I što bih osudila njegov ukus i izbor šta će da radi sa svojim parama?
isto kao i za Bombu..dal će da da par hihaljadarki evra za zavese-iz svog džepa je.
Pa i jeste negde humanitarac :) samo što to ludo zvuči ,sad će biti-pa bolje da je dao za siromašnu decu,bolesnu itd...ko zna,možda i jeste.Ja o Makaroni vrlo malo znam.

Ne znam koliko je pošten i fin...radnicima daje -nisam nikada pročitala koliko i šta...a to što kupuje ravi kola,to znači da mu se može.Očigledno.
I što bih osudila njegov ukus i izbor šta će da radi sa svojim parama?
isto kao i za Bombu..dal će da da par hihaljadarki evra za zavese-iz svog džepa je.
Pa i jeste negde humanitarac :) samo što to ludo zvuči ,sad će biti-pa bolje da je dao za siromašnu decu,bolesnu itd...ko zna,možda i jeste.Ja o Makaroni vrlo malo znam.

Ma ok, mene i ne zanima koliko i na sta trose pare bogatasi. Njihov je, mozda, bi se i neko odavde tako malo razbacivao da moze. Cisto da das sebi oduska kad te mine zelja.

Nije on budala,on je sponzor,on to želi i voli i to je njegov dokaz pred samim sobom(možda i drugima) da je moćan kada može da priušti mnogo što šta ,i on je pored Tamare usreći najmanje 10 ljudi .
Da ne bude da sad podržavam spozorstvo :) nego hoću da kažem da je on dobar čovek i treba da živi dugo u blagostanju i izobilju,jer to i zaaslužuje kada ima veliku dušu.Makarona je verujem ljudina .

A za zavese-ja verujem da su dobre :hahaha: ako ne znaš šta je lepo,uzmi što je skupo :hahaha: tako kažu :)

Makarona mora da podmićuje ruske državne strukture u Rusiji, tamo se tako dobijaju poslovi... tamo se teško opstaje sa ruskim mafijaškim krugovima...drugačije ne može...njegova zarada ili gubitak, njegov problem...ali, za njega nema priča da je varao svoje radnike, da nije ispoštovao dogovor... a mnogi naši građani zakukali su u Rusiji zbog prevara srpskih poslodavaca.....sada, što je slab prema ženama....pare negde uvek idu...kocka, droga, alkohol....luda žena, blesava deca

Back