- Poruka
- 4.833
postaće nezavisna ali se nećemo ujediniti sa srbijom jer stranci to nebi podržali a vjerovatno bi ucjenili srbiju kosovom tako da od tog nema ništa
Ne mora da znaci da se nece ujediniti sa srbijom!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
postaće nezavisna ali se nećemo ujediniti sa srbijom jer stranci to nebi podržali a vjerovatno bi ucjenili srbiju kosovom tako da od tog nema ništa
Kada bi bio referendum u RS, odvojilibismo se od BiH i pripojili Srbiji, ali na referendumu u Srbiji nas ne bi htjeli!
ko bude pipnuo milosevica u beogradu imace posla sa krajiskim brigadama pretnja radovana karadzica beogradskim studentima koji su na terazijama trazili ostavku milosevica 1991.njegove pretnje bosanski srbi su odusevljeno podrzali na mitinzima podrske milosevicu u bosanskim gradovima dok smo mi u beogradu krvarili od pendreka policije od kojih je jedna polovina govorila ijekavskim akcentom a druga polovina policajaca jakim kosovsko crnogorskim akcentom.
ali ti devojcice tada nisi bila ni rodjena pa i ne snosis odgovornost za ono sto su tvoji sunarodnici podrzavajuci milosevica ucinili na rusenju i unistenju srpstva i srbije.
ceh za srpsku tragediju snose 50 posto kosovski srbi 30 posto bosanski 10 posto hrvatski srbi i 10 posto mi srbijanci .crnogorci ne racunam jer su oni drugo oko u glavi
moj ti je savet da se ne bavis sa politiku.mlada si i ono sto mozes da cujes ovde na forum unistice ti sve iluzije o bratstvu srpstvu istoriji demokratiji
ebote pa ti ustvari kažeš da smo mi iz bosne kao rušili srpstvo isrbiju da smo mi htjeli rat što se nesjetiš onih 13 beba u banjaluci što su umrle zbog nedostatka kiseonika 92 i da smo išli u beograd da vas tučemo koji si ti moron ma nismo mi imali drugog izbora ili da umremo ili da se borimo pa ****** mi se ponosimo što smo srbi a vi samo nešto jaučete i kukumavčite pa ko nam je uveo sankcije na drini nego taj "naš"miloševićsram te bilo
A ne, to "vi" nikako nije na mestu, jer je Milun jednina, a drugi Srbijanci mnozina, paaa, sem ako ne zelish da persirash choveku![]()
ili da svim Srbijancima pishesh te epitete, a to je daleko od istine.
A ne, to "vi" nikako nije na mestu, jer je Milun jednina, a drugi Srbijanci mnozina, paaa, sem ako ne zelish da persirash choveku![]()
ili da svim Srbijancima pishesh te epitete, a to je daleko od istine.