Na pogrešnom mestu u pogrešno vreme

?

• kaži mu

• nemoj da mu kažeš

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Sta ces Dok, ima dosta tih koji bi pomogli prijatelju ali najblizima i ne bi bas; sto se same istine tice. Tek su ti ojha tralala...
Sto se rogova tice, dacu mu ove moje. Jes da nisu od ovna ali posluzice svrsi.
Sta li je Sheri uradila po ovom pitanju. Da li su kosmari ucinili svoje?

Treba imati u vidu da ljudi ponekad ne zzele da znaju...zzele da zzmure i pristaju na svashta pod uslovom da ne znaju, onda ne moraju da reaguju i tako im odgovara...posle ako im kazzesh to pred chim uspeshno zatvaraju ochi naljute se....i nikome ne uchinish uslugu....

Ima istine u ovome. Ljudi instinktivno osecaju kada su prevareni. U vecini slucajeva. Cak i ako nisu svesni prevare, uvek je prisutan taj neki osecaj da nesto ne stima u vezi. Nije ovde bitno da li ce drolja biti raskrinkana (mozda i nije drolja, ko zna sta zena trpi u braku, to samo ona zna) ili ne, vec je bitno kako ce se tvoj prijatelj osecati, a osecace se bedno. Mozda on tu zenu voli i zeli da ostane sa njom uprkos svemu. Ako ona zeli da ga napusti, sama ce mu to reci. Ma postoji hiljadu varijanti, poenta je da samo oni znaju kako im je, a ocito nesto nije u redu cim jedno od njih vara. Ne bih se ja mesala u tudji intimni zivot, takve stvari izazivaju veliki dusevni bol, a ako je on neminovan, sam ce se desiti, nemoj bas ti da budes vesnik tako ozbiljnih i teskih stvari i da dovodis vase prijateljstvo u pitanje.

Sta li je Sheri uradila po ovom pitanju. Da li su kosmari ucinili svoje?
ne bih ja to nazvala košmarima

phil_45.gif

• Podržavam
Reactions: Zak
svako spram sebe...
ja bih volela da znam i da mi kazu.
na taj nacin i rezonujem - ono sto zelis sebi cinim (bar) svojim prijateljima.
opet, imajuci u vidu da svi ne razmisljaju poput mene, procenila bih ljude, situaciju, njihov odnos i sve ostale okolnosti i odlucila sta da uradim.
elem, pitanje je delikatno, misljenja su podeljena, pa zaista ne vidim zasto biti ekstreman i osobe koje kazu kvalifikovati kao nedobronamerne i osobe koje nisu prijatelji, pa to dizati na nivo opsteg pravila...

Ja bih joj se javila,pa neka ona razmislja da li cu reci njenom muzu ili ne,da li je bolje da mu ona sama kaze umesto da cuje od drugih,pa neka ona bude ta koja ce da razbija glavu,verovatno ce na kraju osetiti krivicu i sve mu sama priznati.Bolje tako nego da ti mucis sebe sta i kako da radis.z:poz:

ok, preseo mi je sinoćni izlazak
i još uvek se pitam kako da postupim

elem
šta učiniti kada vidiš ženu dobrog prijatelja u blago rečeno nezgodnoj situaciji?
kako regovati ako je vidiš u "slobodnim" aktivnostima?

nije dobro da ćutiš, nije dobro da se mešaš (mada sam ja lično sklonija ovoj drugoj varijanti)

ona mene nije videla, jer sam brže bolje otišla s tog mesta
i sad se još pitam ko je bio na pogrešnom mestu u pogrešno vreme, ja ili ona?
mislim, meni je kao nešto neprijatno
odlazim odatle da ona mene ne vidi
a ona se mazi s njim mrtva hladna kao da nema nikog oko njih

šta kažete?
bio neko u sličnoj situaciji?

.....ja se pridruzio ,ma kad moze sa strancem moze i sa domacinom ili ti kad ide tele nek ide i uze .................:sanke:

Back