На контрапротест у Новом Саду дошло осморо људи

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
http://rs.n1info.com/a240806/Vesti/Vesti/Kontraprotest-u-Novom-Sadu.html

Na kontraprotest u Novom Sadu došlo osmoro ljudi

kontraprotest-n1.jpg

Na skupu koji je najavljen kao "Protest protiv protesta" na Trgu slobode u Novom Sadu danas se okupilo osam ljudi.

Neki od njih bili su u alkoholisanom stanju, a nosili su transparente "Neću sendvic, hoću Kosmet" i "Već imamo ološ, ne treba nam Soroš", kao i uvredljive poruke usmerene ka programskom uredniku Nezavisnog društva novinara Vojvodine (NDNV) Dinku Gruhonjiću.

Lider GG Pokret Tomislav Lovreković kaže da su imali informacije da može doći do sukoba ukoliko se budu okupili u većem broju.

http://rs.n1info.com/a240806/Vesti/Vesti/Kontraprotest-u-Novom-Sadu.html

Na kontraprotest u Novom Sadu došlo osmoro ljudi

kontraprotest-n1.jpg

Na skupu koji je najavljen kao "Protest protiv protesta" na Trgu slobode u Novom Sadu danas se okupilo osam ljudi.

Neki od njih bili su u alkoholisanom stanju, a nosili su transparente "Neću sendvic, hoću Kosmet" i "Već imamo ološ, ne treba nam Soroš", kao i uvredljive poruke usmerene ka programskom uredniku Nezavisnog društva novinara Vojvodine (NDNV) Dinku Gruhonjiću.

Lider GG Pokret Tomislav Lovreković kaže da su imali informacije da može doći do sukoba ukoliko se budu okupili u većem broju.

Pa dobro, i na ovaj drugi dolazi sve manje i manje ljudi.

20 je spalo na 8.

Hahhahahahahhaa eto koliko ih ima kad im ne plate sendvice, dnevnice i turisticku voznju Novim Sadom :rotf:

Па да.

- - - - - - - - - -

Pa dobro, i na ovaj drugi dolazi sve manje i manje ljudi.
Теши се тиме што је на протесту против диктатуре по хладном и кишовитом времену било "само" 20 000 људи; теши се, здраво је то.

Poslednja izmena:
hahahha joj dosmanliski sljamu, pa budite ljudi i dostojanstveno priznajte da ste podudlali kurrcinu umesto da spinujete ovakve gluposti :hahaha1:

Sta je ovde spinovano
Slika jasno pokazuje sacicu ljudi,cak je i tvoj veliki AV izbegao danas da kaze kolilo je tacno bilo ljudi nego je odmah krenuo da prebrojava broj ljudi sa protesta koje je prebrojao kako on kaze "tacno u glavu"
A nije moga da vidi osmoro ljudi
Na kraju krajeva,izvedite kobtramiting,ili ti protest protiv protesta pa da vidim koliko je AV ispranih mozaka/mozgova/mozaka

Na kraju krajeva,izvedite kobtramiting,ili ti protest protiv protesta pa da vidim koliko je AV ispranih mozaka/mozgova/mozaka

jeste pa da i pickousti bude deo bagre kao ove dosmanlije?
kada bi sns izveo ljude na ulicu tada biste prdeli kako vrse teror nad vama cenzus politicarima :hahaha1:

inace nije merilo volje gradjana pijani protest vec izbori. na kom je pickousti oduvao sve redom
svidja se to nama ili ne...

jeste pa da i pickousti bude deo bagre kao ove dosmanlije?
kada bi sns izveo ljude na ulicu tada biste prdeli kako vrse teror nad vama cenzus politicarima :hahaha1:

inace nije merilo volje gradjana pijani protest vec izbori. na kom je pickousti oduvao sve redom
svidja se to nama ili ne...

Kojim to vama,oces li ti bagro vec jednom shvatiti da su ovo gradjanski protesti i da ja nisam pristalice nijende politicke opcije,sto sam na izborima i pokazao glasom za Belog
A pickouusti ne moze da izvede ljde jer ako bi presli rutu koju su juce ljudi presli na protestu,mogla bi srcka da im otkaze,ili eventualno kuk ispadne,a uz kombinaciju lose ishrane(citaj-sendvica) ne bi mogli da izdrze
Treba malo i kuvano,ne moze samo suva rana

значи нашли "тржиште":rotf:

- - - - - - - - - -

:super::rotf:
бтв био по сендвич:hahaha1:
Steta sto neko ne napravi emisiju o njima, ja sam sigurna da su ih skupili po centru gde
mole da im neko udeli neku kintu, uvalili im ove nekakve transparente, ljudi pojma nemaju
ni sta drze ni sta tu pise, ne znaju da su bili ni izbori:hahaha:

Steta sto neko ne napravi emisiju o njima, ja sam sigurna da su ih skupili po centru gde
mole da im neko udeli neku kintu, uvalili im ove nekakve transparente, ljudi pojma nemaju
ni sta drze ni sta tu pise, ne znaju da su bili ni izbori:hahaha:

док неко даје бомбе(2 л пива)никакав проблем држаће ако треба и целу ноћ барјак:rotf:
бтв гарантовано да их неко пита колико их је било па сигурно једно 4-5000:hahaha:

Back