Na koliko se ceka

giravaru

Primećen član
Poruka
634
pregled kod koloproktologa? Bila sam u Urgentom sad u nedelju, Videla sam krv na wc papiru i odsekla se. Primili me jesu, uradili krvnu sliku, koja je kaze dr, , jako dobra, ali mi nije uradjen ni analni pregled pregled. Bukvalno je na osnovu onog sto sam rekla zakljucio da je pukao neki hemoroid. Elem, ja radim, po 12 h dnevno....jedino mi ostaje subota i nedelja.
Sad planiram da dam otkaz, pa me zanima jel se dugo ceka na zakazivanje???? Ja nemam pojma, ne znam vise nista!!!!!!!!
:worth::worth::worth:

kako da jede hranu a ne zna koji joj problem , mora dr da to vidi
a ovo..posto radi 12h ocigledno da je to problem brza hrana eventualno sedenje..umesto kuvane i barene
pregled kod koloproktologa? Bila sam u Urgentom sad u nedelju, Videla sam krv na wc papiru i odsekla se. Primili me jesu, uradili krvnu sliku, koja je kaze dr, , jako dobra, ali mi nije uradjen ni analni pregled pregled. Bukvalno je na osnovu onog sto sam rekla zakljucio da je pukao neki hemoroid. Elem, ja radim, po 12 h dnevno....jedino mi ostaje subota i nedelja.
Sad planiram da dam otkaz, pa me zanima jel se dugo ceka na zakazivanje???? Ja nemam pojma, ne znam vise nista!!!!!!!!

I zbog malo krvi na WC papiru si se toliko izbezumila?
Kao sto ti rekose u UC, verovatno je hemoroid.
Ako se to bas prvi put desilo, mozda nije cak ni to. Mozda ti je samo pukao neki krvni sud ako si imala tvrdju stolicu.
A zasto bi davala otkaz? Zbog pregleda? Ako je zbog toga, onda je bolje da sacekas jer ces se za pregled nacekati. Mada zavisi i gde zakazes.

I zbog malo krvi na WC papiru si se toliko izbezumila?
Kao sto ti rekose u UC, verovatno je hemoroid.
Ako se to bas prvi put desilo, mozda nije cak ni to. Mozda ti je samo pukao neki krvni sud ako si imala tvrdju stolicu.
A zasto bi davala otkaz? Zbog pregleda? Ako je zbog toga, onda je bolje da sacekas jer ces se za pregled nacekati. Mada zavisi i gde zakazes.

Naravno da sam se izbezumila, jer mi se to desilo prvo u subotu (koju sam radila), pa onda u nedelju i to bogami ne malo, ne znam jal dal jjesu ili nisu. Znam da krv obrni o kreni u stolici, na stolici, bilo kako nije dobro.

E sad imam drugi problem, uspeo brat da mi zakaze pregled, a ja treba da dobijem, eto bas tad. Jel ranije covek nije mogao prebukiran je.
Pa bi u to ime imala jos jedno pitanje.....dal se pregled radi kad mi zene imamo menstualni ciklus? Boze koliki sam ja baksuz.....:besna::besna::besna::besna:

Pobogu, imaš pola sata pauze, žvaći hranu bar 15-20 minuta, ali ponesi hranu od kuće kako voliš da spremaš ti ili mama, tako je lakše.Nikako brza hrana. NIje strašno što imaš hemoroide, to imaju svi. Daće ti neki lek pa će te prođe.

Back