patos off Primećen član Banovan Poruka 856 13.02.2021. u 23:27 - Na koju stranu se okreće? #26 iskreno, ali ne vidim da ide gore-dole
Sensei Master Moderator Poruka 92.125 13.02.2021. u 23:28 - Na koju stranu se okreće? #27 patos off: iskreno, ali ne vidim da ide gore-dole Kliknite za proširenje... prati ovaj donji presek (na gifu ili video, ne ovde na stičnoj, haha)
patos off: iskreno, ali ne vidim da ide gore-dole Kliknite za proširenje... prati ovaj donji presek (na gifu ili video, ne ovde na stičnoj, haha)
patos off Primećen član Banovan Poruka 856 13.02.2021. u 23:30 - Na koju stranu se okreće? #28 dobro, da, na gifu sam i pratio...vidim samo da je levo desno...na trenutak zastane pa promeni smer
Sensei Master Moderator Poruka 92.125 13.02.2021. u 23:31 - Na koju stranu se okreće? #29 patos off: dobro, da, na gifu sam i pratio...vidim samo da je levo desno...na trenutak zastane pa promeni smer Kliknite za proširenje... prati onaj presek što sam pomenuo, nema teorije da omane (samo se na njega fokusiraj kad se tako preklope linije)
patos off: dobro, da, na gifu sam i pratio...vidim samo da je levo desno...na trenutak zastane pa promeni smer Kliknite za proširenje... prati onaj presek što sam pomenuo, nema teorije da omane (samo se na njega fokusiraj kad se tako preklope linije)
patos off Primećen član Banovan Poruka 856 13.02.2021. u 23:34 - Na koju stranu se okreće? #30 gledam bre...neće aj životati posmatraj ovo što se okreće i ravan teksta odmah iznad ne vidi se da se ova frcokla pribižava tekstu
gledam bre...neće aj životati posmatraj ovo što se okreće i ravan teksta odmah iznad ne vidi se da se ova frcokla pribižava tekstu