na koji nacin odbijate

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
paaa.... uglavnom rečenice tipa: "izvini, ali nisi moj tip i ne dopadaš mi se na taj način"
a kad mi neki klinac koji mi je do pupka dođe i kaže "aj se smuvamo" uglavnom kažem "javi se kad odrasteš" a ako me klinac nastavlja pod***avati onda kažem "kakvo je vreme tamo dole?" :lol:
inče nisam tako okrutna... :lol: :lol: :lol:

Ma idi mene u 8 jurili trecaci da me lupe po dupeti...a sad me podseti jedan lik kaze:"Jaooo moras uskoro da dodjes kod mene da vidis moju sbou...nas kakav mi tepih keva kupila e da padnes u ensvet...a tek zavesu...moram da ti pokazem,a tek krevet'

Ahahaha...bolje nisam videla.To se zove okrutnost:razz:;)
Mada,koliko sam shvatila,nizi momci ni ne pokusavaju nesto sa visljim od sebe...Bar ne kod mene:-POsim jednog sto je bio '97,pa me pitao kako se zovem,sve trepce okicama...Ma,ljubi ga majka:D

ne mislim na niske momke nego n te klince koji se tripuju da cemo se mi muvati sa njima... trebaju oni da piju jos puuuunooo Neskvika... :lol::lol::lol:

da,valjda!on je bata od tetke moje drugarice i dodje on na rodjendanu popne se na stolicu i kaze ti si bas lepa imas lepo lice doji da te pokazem mami!
kad me vidi na ulici i u skoli(krenuo je u 1.razred)znas kako me pogleda ko u boga,a meni smesno,

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back