- Poruka
- 70.746
Naravno u kući 
Međutim ako nemamo tu opciju i treba da se bira koji biste sprat izabrali za život i zašto?

Međutim ako nemamo tu opciju i treba da se bira koji biste sprat izabrali za život i zašto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni se baš prizemlje sviđa još ako ide uz stan i neka mala baštica ispred, milinaAko vec moram u stan samo da nije prizemlje ili vise od 5.
Meni se baš prizemlje sviđa još ako ide uz stan i neka mala baštica ispred, milina
No onda pomislim ipak je to grad, svakakvih ljudi ima...Možda bi uništili i bašticu pa bih trebala neke šipke na prozore...![]()
Drugi i da ima liftMeđutim ako nemamo tu opciju i treba da se bira koji biste sprat izabrali za život i zašto?
4ti sprat np je dobar ako ima lift,do drugog sprata ti je zagadjenje od auta i prasine daleko vece kao i buka, mogucnost provaljivanja u stan a i pogled je bolji sa viseg sprata.Meni se baš prizemlje sviđa još ako ide uz stan i neka mala baštica ispred, milina
No onda pomislim ipak je to grad, svakakvih ljudi ima...Možda bi uništili i bašticu pa bih trebala neke šipke na prozore...![]()
Prvi spratNaravno u kući
Мислим да је најбоље живети на 1.или 2.спрату,евентуално за млађе до 4.или 5.спрата.Naravno u kući