Na kojem spratu je najbolje živeti?

Kao mali sam želeo da živimo na što višem spratu, najviše zbog pogleda, ali realnost je bila skroz drugačija: dok sam bio predškolac živeli smo u prizemlju, onda dugi niz godina na prvom spratu, a sada na trećem. U zgradi koja nema lift, a pogled je nikakav jer su preko puta izgrađene neke ružne zgradurine i u zimskim mesecima sunce već posle tri popodne zađe za jednu od njih. Dakle, nikad nisam imao sreće s tim. Ali moj odgovor bi i dalje bio – na što višem. Zbog pogleda, a i nekako se lepo osećaš kad si na visini, barem ja to tako doživljavam. Mada bih radije bio u privatnoj kući gde bi, recimo, jednom mesečno dolazio neko da je sređuje i održava.

Meni se baš prizemlje sviđa još ako ide uz stan i neka mala baštica ispred, milina :zaljubljena:
No onda pomislim ipak je to grad, svakakvih ljudi ima...Možda bi uništili i bašticu pa bih trebala neke šipke na prozore...:confused:
4ti sprat np je dobar ako ima lift,do drugog sprata ti je zagadjenje od auta i prasine daleko vece kao i buka, mogucnost provaljivanja u stan a i pogled je bolji sa viseg sprata.

Back