Captain Jack Sparrow
Ističe se
- Poruka
- 2.386
zlatokosa76:Obicno krene neka fina prica, a ja ljubazna i pristojna devojka,pa on tu moju ljubaznost shvati pogresno,verovatno pomisli da mi se dopada,trazi mi broj telefona,a ja mu onda dam jer mi glupo posle te price da kazem e ne mogu da ti dam broj.Stvarno sam jednom probala,rekala sam ne mogu da ti dam br. i on se tako nadurio,verovatno sujeta,nemam pojma,rekao mi je a cemu ova prica itd.Posle oni zovu,a ja nesto izmislim tipa putujem,puno radim,bolesna sam...i sve vreme mi je strasno glupo zbog cele situacije,totalno se bljak osecam,jer su stvarno nasi razgovori bili ok ,ali jednostavno ne mogu to da izgovorim.
Jednom sam prilikom upoznao jednu jako zgodnu i lepu devojku ( razvedenu sa malom cerkicom) i vidjali smo se poslom jedno vreme ... na kraju posto mi se stvarno svidela ja je pitam da izadjemo i ona mi lepo kaze ... moze al samo ko prijatelji nista preko toga ! ja lepo nju izvedem na veceru i posle u bioskop pa je otpratim kuci i zahvalim se na lepo provedenoj veceri poljubim joj ruku i krenem , i kad me je zvala da se vretim poljubim je i kazem da sam prihvatio da budemo prijatelji i da sam joj zahvalan na iskrenosti jel je jedina zena u mom zivotu koja je lepo rekla sta hoce a sta nece i da me sada ne razocarava a ona mi opalo samar i kaze da sam svinja ... i sta je sad tu naravouchenije ... pa nema naravoucenija ili sve zene lazu iz njima znanih razloga ... da nas malo mame da nam produbljuju mastu i raspaljuju strasti bilo da im se mi svidjamo ili ne ... to je samo igra za zene jel tako drage moje :wink: