na koga, ovde, lice forumasi iz hrvatske

• Začetnik teme Začetnik teme 27E
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
u temi o tome sta se desilo kod dubrovnika dobijem ovu repliku

Pa je l' bombardovanje mora biti samo iz letelica?
I naravno, montirano je i namešteno sve protiv Srba. A za nekog Hrvata je montirano i namešteno sve protiv njih.

Isti ste.

pise mi jedan od moderatora. razmisljam sta je hteo da kaze, i sto se vise udubljujem, sve mi se manje svidja

prosto receno izjednacuje

a. zagovornike zagovornike ndh, kod nas opstepoznate kao ustase, to kod njih nije uvredljiv naziv, i

b. domace branitelje srpske stvari

ono sto me buni nije zanemarivanje istorije XX veka, i sta se sve desavalo u srpsko-hrvatskim odnosima, naravno da sa lakocom prelazi preko svih desavanja, da ne nabrajam zlocine nad srpskim civilnim stanovnistvom u WWI i WWII, to se bar zna, zna se i rezultat rata 1991.-1995., zalosnom intervencijom natoa zavresn u kosrist hrvatske sa jedanokratnim, jednonacionalnim etnickim ciscenjem, od preko 200.000 civila, da podsetim u evropi, na kraju XX veka. gde ce im dusa?

mene buni praksa srpskog rezima koju , osecam zastupa moj oponent. rezim se uclanjuje u eu, izvinjava se (nicim izazvan i ni od koga ovlascen) za srpska nedela, svraca u srebrenicu, ne i u bratunac, pocinje da sa hrvatskom saradjuje na njihovom spisku tzv ratnih zlocina i ratnih zlocionaca , srba naravno. pre dan, dva isporucise iz srbije coveka u bih, muslimani da mu sude, upropastise optuznicu za dobrovoljacku, tesko je navesti sve radnje rezima na saradnji sa rezimima hrvatske i bih.

da podsetim extremisticki stavovi se cuju svih ovih godina i od hrvatskih vlasti, oni cak prave famu od nekakvog `domovinskog rata`, i od sarajevskih vodja, alijinih naslednika.

da remiziram, ocito je da srpski rezim saradjuje sa hrvatskim i bih, ali nema racioprocne saradnje kada su u pitanju srpske zrtve, a nema ni rezimski aktivnosti, koje bi dale neke opipljive rezultate

iz toga izvlacim analogiju, ako se moj oponent-moderator zalaze za ovaj rezim, a rezim se zalaze za hrvatske i proalijine interese, onda izlazi da je moj dragi oponent-moderator isti srpskim zrtvama, posredno i srpskim interesima kao i hrvatski ekstremisti

toliko o tome ko je isti sa hrvatskim ekstremistima na forumu
(sve ovo je naravno, iz prve ruke, bez neke obrade)

Back