NA KLIK ...

Dragi moji , drage moje ,Vidite li vi sto i ja ?
Danas su u misko - zenskim odnosima neki novi klinci .Ti novi klinci po kaficima sjede na jednoj strani zena a na drugoj .
Dotjerane kao da ce u pozoristu .A oni sto bi trebali da ih primijete , da im pridju da im se udvaraju bukvalno bulje u svoje telefone i ocito se dopisuju .Napolju proljece sunce dosetalo ljepota na svakom koraku .
Moja kuca je puna mladog svijeta uglavnom djevojaka .Bas onih koje sanjaju princeve i fine muskarce .
Vesele su i pune humora .Lijepe su visoke dotjerane kad izlaze cijela kuca zamirise .
Volim se druziti sa njima , volim da im dijelim savjete , da prezivljavam na neki nacin njihovu mladost .
Zato i pisem o ovom musko - zenskim nepogodama .
U naslovu sam naslovila KLIK .
Sad cu vam pricati bas o tom kliku .
Jednoj od tih djevojaka desi se ljubav .
Desi se momak dosta priblizno njenim ocekivanjima .
Sve moze sve oce kormilo je u njegovim rukama. Redjaju se sve lijepi bajkoviti dani prepleteni paznjom obozavanjem .
Djevojka se zaustavlja nada da ga je konacno nasla .Cekala i docekala .Ushicena sva sija ljubav joj se desila .
A onda pocinju sitnice da se desavaju uvijek je ona ta koja je nesto zgrijesila .Momak je u pravu za sve i svasta dok ona prima udarce gubi onu pravu sebe trpi .
Nece da se svadja zavrsava razgovor pomirljivo da bi taj nepogresivi rekao da mu je spustila slusalicu i da je to veliki grijeh .
Slijede osvete takvom ponasanju i djevijka pati a vidi da pocinje njen pad .Sve sto je kod nje za njega bilo posebno sve polako blijedi .A onda se okrece oko sebe i kaze mu reci mi gdje je taj KLIK kojim si nas kliknuo da i ja to ucinim .
Gledam slusam i krstim se dragi Boze dajes li joj znak da ode...

23.jpg

Heh kako je priroda to odradila...

Žene od malih nogu stalno fantaziraju, muški su nekako objektivniji
Medjutim kad se muško zaljubi naše maštarije o "voljenoj" su gore nego bilo koja ženska naivnost.

Ima i u drugom pravcu al ajd da ne kvraimo pošto je vulgarno...

Back