NA JEDNOM MESTU- fotografije koje su ostale posle takmicenja

gorica70

Aktivan član
Poruka
1.783
Ako se slazete da ova tema bude za fotogfrafije koje su nam bile favoriti za neko od tamicenja..
a koje nismo poslali..
za tamicare koji neznaju na kojoj temi da ih okace...
za nas amatere koji mislimo da su nam fotke isuvise amaterske i ne saljemo ih na takmicenja iz tog razloga...
i za one koji jednostavno ne vole takmicenja a imaju fotografije na zadatu temu ...
mislim da bi tako bilo preglednije...umesto da trazimo dali postoji tema prikladna za te fotografije ...
i za one koji bi' da vide iste ili mozda cak i da ih uporedimo sa onim' koje su bile na takmicenju ..;)

Poslednja izmena:
p.s. predlazem da se fotografije koje su povezane sa nekom od trenutno otvorenih i aktuelnih tema za takmicenja
kace posle zavrsetka glasanja...

i evo da pocnem
jedna sa teme prozori
koju nisam poslala jer sam iz one druge grupe...(gde mislim da je bas amaterska) al ucimmm;)

img]http://www4.slikomat.com/13/0312/hqf-DSC-23.jpg[/img]
moje tadasnje raspolozenje...

Poslednja izmena:
p.s. predlazem da se fotografije koje su povezane sa nekom od trenutno otvorenih i aktuelnih tema za takmicenja
kace posle zavrsetka glasanja...

i evo da pocnem
jedna sa teme prozori
koju nisam poslala jer sam iz one druge grupe...(gde mislim da je bas amaterska) al ucimmm;)

img]http://www4.slikomat.com/13/0312/hqf-DSC-23.jpg[/img]
moje tadasnje raspolozenje...

ova fotka je odlična i šteta što nije bila na takmičenju....
'oću reci baš je po mom ukusu... visoko bih je ocenila, sigurno!

koju nisam poslala jer sam iz one druge grupe...(gde mislim da je bas amaterska) al ucimmm;).
jaoj,ajde sad i ti kao neka dvojica od kojih mi muka:roll:
ovo i jeste za nas amatere.ostali nema sta da traze medju nama,u vecini smo:cool:

slicka ti je super

ova fotka je odlična i šteta što nije bila na takmičenju....
'oću reci baš je po mom ukusu... visoko bih je ocenila, sigurno!

Hvala!!:ljub:

jaoj,ajde sad i ti kao neka dvojica od kojih mi muka:roll:
ovo i jeste za nas amatere.ostali nema sta da traze medju nama,u vecini smo:cool:

slicka ti je super

Hehee...dobra si!!
Znaci ima nas vise...ma ja samo iznela cinjenice...evo necu vise:okok::whistling:

Hvala!!:kiss:

Ne slažem se sa vama.:trlja:

Nije nikakva sramota kada je neko amater,svi su jednom tako počeli.Druga je stvar kada neko ne voli takmičenja,ali to onda ne bi trebalo da ima veze sa "kvalitetom".
Kome bi bilo interesantno da je na takmičenjima uvek pobednik,ili uvek poslednji?
Ostaje nam jedini put,stalna težnja za napretkom.:lol: a to je najlakše postići kada ima boljih od nas.
Tako da ne bih nikoga terala odavde...ni totalne početnike,ni profesionalce.uz malo tolerancije sa obe strane,ima mesta za sve.:drugari:

P.S.Da ne bude zabune,i ja se svrstavam u amatere.Samo već nisam toliko amater,kao na početku.;)

Želju za pokazivanjem svih fotki nastalih na zadatu temu razumem,i ja ih zaređam po svim temama.:whistling:

Poslednja izmena:
za tamicare koji neznaju na kojoj temi da ih okace...
za nas amatere koji mislimo da su nam fotke isuvise amaterske i ne saljemo ih na takmicenja iz tog razloga...
i za one koji jednostavno ne vole takmicenja a imaju fotografije na zadatu temu ...

Imate temu koja ispunjava sve kriterijume.
http://forum.krstarica.com/showthread.php/336425-NAŠE-AMATERSKE-FOTOGRAFIJE/page124
Ne vidim potrebu za novom.
Ja ta mo okacim sve one koje ne odaberem za takmičenje, naglasim to i mirna Bačka.

Steta da si zakasnila. Ovi kaktusi su lepi - pogadjaju temu 100% - dok prva slika, jest da je mnozina od svega razlicitog, neceg pomalo i necega podosta - ali da li bi ovom slikom pogodila i temu hm :think: ovo stanje se moze nazvati i brlog:mrgreen: ;) E ako ovaj brlog jos nije spremljen, ee onda mozes meni da posaljes onaj papirni - ja cu ga se prihvatiti da ga odspremim:flert:

Jest u pravu si...i ja bih volela da sam imala vise mesta-prostora..ali pored te lampe ili prozora ili brave je uvek bilo necega sto sam morala da odsecem...
tako da je to bile zadnja ivica koju sam mogla da iskoristim...pricam za moje fotke..
ovaj tvoj primer je dobar ali to je bila jedina fotka ...gde je bilo sirine da moze da se seca kako hoces...al mi je bila bas jednostavna...:confused:

Back