Na Ilidži zboden Dalibor Sulejmanović

• Začetnik teme Začetnik teme Uysal
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Uysal

Elita
Poruka
16.872
Povrijeđeni je zbog uboda u stomak prevezen u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu gdje će biti operisan

Dalibor Sulejmanović (28) zboden je nožem danas u 15. 45 sati ispred kafića u ulici Ibrahima Ljubovića 32, sarajevska općina Ilidža.

Povrijeđeni je zbog uboda u stomak prevezen u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu gdje će biti operisan, potvrdila je Biljana Jandrić, portparol KCUSA.

Zbog pokušaja ubistva, uhapšen je Daliborov brat R. S. koji se trenutno nalazi na ispitivanju u prostorijama MUP-a Kantona Sarajevo.

Dežurna kantonalna tužiteljica je na licu mjesta i u toku je uviđaj, potvrdila nam je Jasmina Omićević, portparol Kantonalnog tužilaštva.

http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/crna-hronika/36789-na-ilidzi-zboden-dalibor-sulejmanovic.html

-------------------
Eto, u Sarajevu Srbima ne prijeti opasnost od Bosnjaka nego od rodjene brace. :eek::roll:

Bašić, Begović, Ahmetović, Smajlović, Muharemović, Džudžević, Sulejmanović, Hodžić. To su neka prezimena koja sam sretao kod pojedinaca koji su se izjašnjavali kao Srbi.
Jest da se ne treba stideti svoga prezimena, ali oet previše je to upadljivo i neobično. Ja ih smatram Srbima bošnjačkog porekla. :lol:

Bašić, Begović, Ahmetović, Smajlović, Muharemović, Džudžević, Sulejmanović, Hodžić. To su neka prezimena koja sam sretao kod pojedinaca koji su se izjašnjavali kao Srbi.
Jest da se ne treba stideti svoga prezimena, ali oet previše je to upadljivo i neobično. Ja ih smatram Srbima bošnjačkog porekla. :lol:

Mozda je ovaj iz mijesanog braka, ili mu je otac iz mijesanog braka. Ali sto je najbitnije, Dalibor ne moze ni u kom slucaju biti musliman. ;)

Mozda je ovaj iz mijesanog braka, ili mu je otac iz mijesanog braka. Ali sto je najbitnije, Dalibor ne moze ni u kom slucaju biti musliman. ;)

Sulejmanović teško da može biti srpskog porekla.
Dalibor je ime slovenskog porekla, a Bošnjaci su narod slovenskog porekla, tako da ne mora da znači.
Ime Denis je dosta zastupljeno među Bošnjacima, a nije izvorno ni slovensko ni muslimansko.

Back