Na današnji dan umro je Tito, a mi smo pitali mlade Srbe šta misle o Jugoslaviji

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hrvatski predsjednik Stipe Mesić i predsjednik Crne Gore Milo Đukanović saglasili su se tada, da treba utvrditi individualnu odgovornost za ratne zločine. Međutim, ni 2016. godine, u crnogorskom državnom tužilaštvu ne postoji predmet pod nazivom "Dubrovnik '91".

Ако су Стипа и Мило тако договорили, ко смо ми да негирамо.

Kakav god Milo bio, ne snosi odgovornost za to što je HDZ palio gume po srpskom Dubrovniku 1991.

Kakav god Milo bio, ne snosi odgovornost za to što je HDZ palio gume po srpskom Dubrovniku 1991.

+ обе државе су чланице нато. Не видим разлог да се било ко из Србије увлачи у њихов однос.

znas li kako izgleda kada na jednu kucu padne granata od 130 mm ili 152mm ?Pokazi mi fotografije sa deset pogodjenih objekata u samom Dubrovniku granatama velikog kalibra.Nema ih,objekti su osteceni municijom slabijih kalibara a to nije granatiranje moja budalo
Postoje brojna svedocenja zapadnih novinara da je HV iz samog grada pucao na JNA,kakva reakcija usledi na takvu akciju ?
640px-GradDubrovnik(2).jpg

znas li kako izgleda kada na jednu kucu padne granata od 130 mm ili 152mm ?Pokazi mi fotografije sa deset pogodjenih objekata u samom Dubrovniku granatama velikog kalibra.Nema ih,objekti su osteceni municijom slabijih kalibara a to nije granatiranje moja budalo
Postoje brojna svedocenja zapadnih novinara da je HV iz samog grada pucao na JNA,kakva reakcija usledi na takvu akciju ?

Te priče o provokacijama možeš označiti mačku o rep. Za takve reakcije se dobije izmedju ostalog i presuda za genocid.

Poslednja izmena od moderatora:
Dubrovnik je srbski koliko je Šizo normalan, toliko se možemo složiti.

Na pitanje koji jezik govore u kući 9713 se izjasnio da je to srpski jezik, 716 talijanski, 384 mađarski, 285 nemački, 52 češki, 19 slovenski, šest poljski i dva ruski jezik.Dubrovnik je (sa naseljima Gruž-Lapad, Brgat Gornji, Brgat Donji, Grbavac, Martinovići, Makoše, Buići, Petrača, Čelopeci, Čibača, Brašina, Zavrelje, Soline i Plat) po popisu iz 1890. godine imao 11.177stanovnika. Od tog broja najveći broj su činili katolici (10.327), pravoslavnih je bilo 546, evangelista 221, Jevreja 79, muhamedanaca dva i jedan unijat, te jedan stanovnik bez verskog opredeljenja.

da,vama je genocid omiljen termin mada ne znate sta to znaci.Dosta ste para digli na genocidu,aferim
Po istoj toj dubrovackoj logici Hrvati su granatirali Sid.Glupi Bosancu,sam Tudjman je izjavio da je Dubrovnik najveca hrvatska pobeda (medijska), to je bio trenutak kada je citav zapad podrzao Hrvate.Prevedeno sa tudjmanovskog na srpsko-hrvatski,vesta medijska manipulacija

Ненационални и национални елемент настају прво у 19. веку.

Нема национализма пре 19. века.

Национализам 19. века је довео до 20. века масовних страдања.

Зато је идеологија 21. века повратак вредностима 18. века, јер се национализам показао као грешка.

Стичем утисак да Кумровец још увек влада.

I Dabićevci dosta godina u tvorza...
istina moj *** bosancu,samo problem nastaje kada se osobe kao ti obrazuju preko interneta i ispred TV ekrana,tako da nije cudno da vi dozivljavate da je Dubrovnik granatiran,dok na primer ne znate da je na Karlovac palo jedno dve stotine puta vise granata nego na Dubrovnik.Samo sto Karlovac niko ne spominje jer se radnja odvija paralelno sa Vukovarom.Toliko o tvom znanju tj. neznanju.
To sto nesto "jeste" ne mora da znaci da zaista jeste.Sve u svemu ,mala je to cena za kontrolu 49% BeHa:per:

Iz šatro dokumentarca Miss Sarajevo sa Bonom Voxom u glavnoj ulozi prikazanom na MTV 94' ili pete naknadno je cezurisan deo u kome mlade muslimanke pričaju kako su zapravo Srbi bacali decu lavovima.

Druze Borise zelite reci da je neko "fotosopirao" ovaj intervju Ostojica? Pakleni plan protiv srpskog roda. Kakva podlost i povarenost.

Тема је баш отишла у оф, а и 4 мај је прошао.

За све који живе у садашњости, а имају жељу да искажу своје мишљење о прошлости, као и делима и неделима главног лика теме има једну актуелну и зове се симболично "Детитоизација" у којој може да да свој допринос, а ова иде у хибернацију до следећег 4. маја

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back