Na čijoj ste strani - Rusija ili Ukrajina?

Da li ste na strani Ukrajine ili Rusije?

• Ukupno glasova
    176
NATO je doneo mir baš ovde na Balkanu! Kad je izbombardovao glavnog zlokovca odmah je zavladao mir. I da nije NATO na Balkanu već bi Rusija gurnula Srbiju u nove balvan revolucije, događanje naroda i stradanje. Da je Ukrajina ušla u NATO sad bi i tamo bio mir. MIsliš da će Rusija da napadne Finsku kad bude član NATOa i kad NATO bude na granici Rusije dugačkoj nekoliko hiljada kilometara...
mir u DSR, donela je sovjetska armija, onog trenutka, kada su zauzeli Berlin...na zalost, mnogi zlocinci su se izvukli uz pomoc Amera, Brita i Vatikana...

DBP država 2021. Potrebno je uveličavajuće staklo da bi se pronašla Rusija. Italija ima daleko veći GDP od nje! I ti slepci hoće da budu neka vele sila. Još malo pa će ispucati sve granate na UKrajinu i onda će sesti da plaču...

1660224013811.png

Niko ko je mentalno zdrav ne može da preti nuklearnim oružijem, da preti kako će orbitalnu stanicu da sruši na Evropu, kako će da započne teći svetski rat... itd.
samo tvoje glupe ukre prete gadjajuci nuklearnu centralu, da naprave apokalipsu

Русија: Гранатирање Запорошке нуклеарне електране је чин нуклеарног тероризма

a nuklearne sile, sta mislis zasto uopste imaju nuklearno oruzje? jel imas ti uopste pojam sta su nuklearne doktrine?
jel su cuo da se nuklearna sila ne moze poraziti, mozes samo da ides na denuklearizaciju?
ne znas ti gde si supalj, ajde brisi, pa kada sazres malo, onda se javi

sateliti ako se koriste u ratne svrhe, sta mislis, da nisu mete? ja mislim da jesu, svako na ovom sveti zna da jesu, samo si ti jadanicak neuk.
ko preti ww3? ja koliko citam zapadne medije, to je zapad, i to jos od kubanske krize

esankcije i ekonomski slom zapada je najbolji lek za lude glave koje srljaju u ww3, i to redom na kolena nemce, engleze itd, kada kljoknu, nece biti rata

Poslednja izmena:
samo tvoje glupe ukre prete gadjajuci nuklearnu centralu, da naprave apokalipsu

Русија: Гранатирање Запорошке нуклеарне електране је чин нуклеарног тероризма

a nuklearne sile, sta mislis zasto uopste imaju nuklearno oruzje? jel imas ti uopste pojam sta su nuklearne doktrine?
jel su cuo da se nuklearna sila ne moze poraziti, mozes samo da ides na denuklearizaciju?
ne znas ti gde si supalj, ajde brisi, pa kada sazres malo, onda se javi

sateliti ako se koriste u ratne svrhe, sta mislis, da nisu mete? ja mislim da jesu, svako na ovom sveti zna da jesu, samo si ti jadanicak neuk.
ko preti ww3? ja koliko citam zapadne medije, to je zapad, i to jos od kubanske krize

esankcije i ekonomski slom zapada je najbolji lek za lude glave koje srljaju u ww3, i to redom na kolena nemce, engleze itd, kada kljoknu, nece biti rata
Ako bih ozbiljno odgovarao na ove tvoje tvrdnje dao bih im ozbiljnost. To je ono što ti i tebi slični hoćete; Da gluparije i prizemnu propagandu pretvorite u ozbiljne i time pametne tvrdnje. Zato ću samo odgovoriti; Ha, Ha, Ha, Ha, Ha...

Back