Na cemu ne stedite?

Barbarela85

Aktivan član
Poruka
1.097
Ima dosta nas koji stedimo da bismo imali vise novca. Zanima me, na cemu vi nikad ne stedite? Ja, npr ne stedim na sebi, uvek volim da lepo izgledam i da divno mirisem, tako da ne stedim na sminki i parfemima... a vi?

Na kvalitetnoj sportskoj obuci donedavno nisam stedeo, i moracu ponovo da uvedem tu praksu makar za leba nemao, jer se covek ne moze nakupovati shit patika, skuplja dara nego mera kad se sve sabere. Samo tu se namece i problem pronalazenja kvalitetne obuce posto na nasem trzistu preovladjuje bofl.

P adobro Andjo svima nam se desi da izdvojimo kintu koju smo platili od para koje smo hteli da ustedimo, misleci da ce nam kad tad zatrebati pa se posle pokajemo...ne trebaju nam... jednokratna upotreba beznacajno.. ali omanemo svi...

ja samo na sebi stedim
i zbog toga sam dobila packe i ribanje od drugarice,jer mi je rekal da mi je to kompleks nize vrednosti
zapravo obozavam da stedim,tj da kupujem bilo sta sto je snizeno.normalno da tako kupujem milopn stvari koje mi uopste ne trebaju,al je bar zabavno :lol:

Ima dosta nas koji stedimo da bismo imali vise novca. Zanima me, na cemu vi nikad ne stedite? Ja, npr ne stedim na sebi, uvek volim da lepo izgledam i da divno mirisem, tako da ne stedim na sminki i parfemima... a vi?

Mere štednje su prinudne - nemam lovu da kupim sve najbolje...
Tako da jedino nosim stvarno skupe cipele (mislim, stvarno skupe :roll: umela bih da izaberem i deset puta skuplje, nego tu ne improvizujem) i parfem. To mora da bude stvarno dobro...Kozmetiku običnu, iz Lilija, ne kupujem kreme preko 5 evra... Za garderobu sam pisala, snalazim se, uglavnom, ali umem da se picnem pa to ne izgleda jeftino.

Back