Na Božić sama...

Božic je,a ja sama... i sinoć na Badnje veče i danas...Deca su kod oca,kao i svake godine,a ON,moja ljubav...ko zna s kim...Ni poruke na ovaj sveti dan...Stižu sms poruke sa svih strana od rodbine i prijatelja,zvone telefoni,fiksni i mobilni,svi čestitaju i raduju se prazniku...Ali nema NJega...Znam da je kraj,ali mogao je bar čestitati,u ime vremena koje smo proveli zajedno...

Moram se navikavati na samoću,jutros sam to sebi izgovorila naglas kada su deca otišla...Oni rastu,i treba da krenu svojim putevima,da žive svoje živote...Sada sam sama za praznike,ali će doći dani kada ću biti sama stalno i moram se privikavati na to...Dodjem u ovaj virtuelni svet gde me razgale srodne duše,i onda uz muziku i njih lakše prebrodim teške časove i dan proleti...

Neću vas više mučiti ovim tužnim pričama,evo moje čestitke za sve vas:

Zelim onima koji su izgubili veru i nadu, da je ponovo pronadju...

Onima koji vole, zelim da vole jos i vise...

Onima koji su izgubili ljubav, da nadju novu - bolju, vrednu vaseg poverenja...

Onima koji se dvoume, zelim da odluce ispravno...

Onima koji ne znaju, zelim da spoznaju...

Ono sto je proslo, neka ostane duboko u proslosti..

Ono sto je lepo, neka tako i ostane..

Ono sto je vredno..zelim da se ne uzme zdravo za gotovo..

to je ono sto zelim vama i sebi...

Zelim nam jos da nam osmeh ostane zauvek na licu,ljubav u srcu,mir u dusi,da volimo i budemo voljeni...Kada imamo sve ovo onda smo i zdravi...

SREĆAN VAM BOŽIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ� �▬▬▬▬▬▬▬▬▬
†(¯`˙·٠•● МИР БОЖИЈИ, ХРИСТОС СЕ РОДИ!!! ♥●•٠·˙’¯)†
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ� �▬▬▬▬▬▬▬▬▬

attachment.php

zim zam;bt124464:
Draga moja sve svoje zašto ima svoje zato , ceo život je iskušenje.Ponekad i trenutna samoća preispituje šta zaista želimo...a obično što želimo nikada i ne dobijemo.Svaka sekunda života je dragocena...živi za one koji su pored tebe njima daj svu svoju ljubav , sve ostale ljubavi dođu i prođu uzimajući delic tvoje duše.Želim ti da uvek voliš i da budeš voljena...ali deo svog srca čuvaj uvek samo za sebe.Nije to sebična ljubav već potreba da imaš gde uvek da se vratiš.Ljubim te:heart::heart::heart:

Kako si ovo divno napisala,mila moja...Sve je bas tako....Iako imam svoje tuge,ja sam jaka zena...Zivot me nikada nije mazio,ali se ne dam,padnem,isplacem se...pa ustanem po ko zna koji put...i krenem dalje....Sa suzama u oku i nadom u srcu...U pravu si treba malo vise da volim sebe,vreme je da to naucim....

zxy;bt124490:
Da li zbog Praznika ili iskrenosti i lepote ovoga bloga tek on se okiti divnim komentarima,takodje iskrenim i osećajnim kakvih skoro nije bilo ,i govore o iskustvima i iskušenjima koja nikome od nas nisu strana .Ali i o borbi koja se mora voditi jer to život od nas traži.

Nadam se da je zbog svega pomalo...i praznika i iskrenosti i lepote...Lepo si ovo napisao..Svi imamo svoja iskusenja,svoje zivotne borbe,poraze,padove,ali i uspehe....To je zivot...A njegova lepota se ogleda i u divnim ljudima kojim smo okruzeni....I ovaj virtuelni svet je deo nasih zivota i ovde se oseca,voli,tuguje...I ovde je lakse kada te neko ''saslusa''' i razume...

affrodiita;bt124491:
....draga Dunja, sama si onda kad si sama u srcu...i ovog Bozica sam i ja
sama..i onog tamo, i onog pre njega...a bicu i sledeceg verovatno...ali moja
deca su u mojoj dusi i mom srcu..ja NISAM sama....
....ako tako budes razmisljala bice ti puno lakse...pricale smo nekada vrlo
cesto, malo smo se pogubile..ali ja ti zelim puno zdravlja i da ti se svaka
zelja ispuni...:heart::zag::zag:

Mila moja znam tvoju pricu,i znam kako ti je...Nisam ni ja sama,imam svoju decu,ona ispunjavaju moj zivot...Ali svi mi imamo i onu drugu stranu sebe koja trazi ispunjenje kroz srodnu dusu....U tom smislu je i napisan ovaj tekst...Bar za mene ,sve je lakse kada imas uz sebe voljenu osobu koja te razume i podrzava...Znam da to nije lako naci,ali jos je teze naci,pa izgubiti...
I proslog Bozica,i onog pre bila sam sama,ovaj mi je pao nesto teze zbog rastanka,i svesti koliko imam godina,da je sve teze naci nekog sto si stariji,a deca neminovno odlaze svojim putem,sto je i normalno...
Pricale smo puno nekada,nadam se da cemo opet kada me sledeci put nanese u tvoj grad...Pa se skupimo ti,Lili i ja...RAdujem se sto si mi blioze sada...Ljubim te puno,bako...i cestitam unuce...

DUNJA W;bt124499:
Mila moja znam tvoju pricu,i znam kako ti je...Nisam ni ja sama,imam svoju decu,ona ispunjavaju moj zivot...Ali svi mi imamo i onu drugu stranu sebe koja trazi ispunjenje kroz srodnu dusu....U tom smislu je i napisan ovaj tekst...Bar za mene ,sve je lakse kada imas uz sebe voljenu osobu koja te razume i podrzava...Znam da to nije lako naci,ali jos je teze naci,pa izgubiti...
I proslog Bozica,i onog pre bila sam sama,ovaj mi je pao nesto teze zbog rastanka,i svesti koliko imam godina,da je sve teze naci nekog sto si stariji,a deca neminovno odlaze svojim putem,sto je i normalno...
Pricale smo puno nekada,nadam se da cemo opet kada me sledeci put nanese u tvoj grad...Pa se skupimo ti,Lili i ja...RAdujem se sto si mi blioze sada...Ljubim te puno,bako...i cestitam unuce...

...Hvala ti, e, drzim te za rec...obavezno se javi kad budes dolazila, pa da pijemo
kaficu i lepo se ispricamo....:heart::zag:

....praznična samoća današnjem čoveku teško pada....no ovakvi praznici imali su baš tu
postavku samovanja i tihovanja zarad dosezanja spoznaje samoga sebe....ta nepoznanica " JA "
uzrok je mnogih problema koji nas dovode u te stresne situacije ( od kojih je i taj osećaj izgubljenosti
i poništenosti / ostavljenosti od svih ) , koje lagano runiiraju zdravlje a samim tim i život ....dakle , suština
tih duhovnih praznika je da se smirimo i pronađemo put čuvanja života ( svog i tuđeg ) , a on je na putu
ozdravljenja ( naravno prevashodno duhovnog )....zar ne ..............................danas se svi duhovni praznici
svode na petoparačku zabavu i završavaju kolektivnim prangijanjem ( pucanjem )....mislim da ta
kolektivna prežderavanja ne vode daleko od samouništenja ( možda su ovo preteške reči , ali i kolektivna
činjenja nisu iznad pukog prangijanja i prežderavanja )...................izvinite , ja pomalo stvar gledam i iz ovog
ugla ......... nebih ovo govorio da nisam čuo unu pesmicu : Suze na kiši ..............sav ustreptim kad je čujem...
slušao sam je i 75 nekako u ovo vreme .......Pozdrav !

123loncar;bt124558:
....praznična samoća današnjem čoveku teško pada....no ovakvi praznici imali su baš tu
postavku samovanja i tihovanja zarad dosezanja spoznaje samoga sebe....ta nepoznanica " JA "
uzrok je mnogih problema koji nas dovode u te stresne situacije ( od kojih je i taj osećaj izgubljenosti
i poništenosti / ostavljenosti od svih ) , koje lagano runiiraju zdravlje a samim tim i život ....dakle , suština
tih duhovnih praznika je da se smirimo i pronađemo put čuvanja života ( svog i tuđeg ) , a on je na putu
ozdravljenja ( naravno prevashodno duhovnog )....zar ne ..............................danas se svi duhovni praznici
svode na petoparačku zabavu i završavaju kolektivnim prangijanjem ( pucanjem )....mislim da ta
kolektivna prežderavanja ne vode daleko od samouništenja ( možda su ovo preteške reči , ali i kolektivna
činjenja nisu iznad pukog prangijanja i prežderavanja )...................izvinite , ja pomalo stvar gledam i iz ovog
ugla ......... nebih ovo govorio da nisam čuo unu pesmicu : Suze na kiši ..............sav ustreptim kad je čujem...
slušao sam je i 75 nekako u ovo vreme .......Pozdrav !

Loncar divno si ovo napisao,i savrseno si u pravu...

I mene dotakne ova pesma....z:(

Back