Božic je,a ja sama... i sinoć na Badnje veče i danas...Deca su kod oca,kao i svake godine,a ON,moja ljubav...ko zna s kim...Ni poruke na ovaj sveti dan...Stižu sms poruke sa svih strana od rodbine i prijatelja,zvone telefoni,fiksni i mobilni,svi čestitaju i raduju se prazniku...Ali nema NJega...Znam da je kraj,ali mogao je bar čestitati,u ime vremena koje smo proveli zajedno...
Moram se navikavati na samoću,jutros sam to sebi izgovorila naglas kada su deca otišla...Oni rastu,i treba da krenu svojim putevima,da žive svoje živote...Sada sam sama za praznike,ali će doći dani kada ću biti sama stalno i moram se privikavati na to...Dodjem u ovaj virtuelni svet gde me razgale srodne duše,i onda uz muziku i njih lakše prebrodim teške časove i dan proleti...
Neću vas više mučiti ovim tužnim pričama,evo moje čestitke za sve vas:
Zelim onima koji su izgubili veru i nadu, da je ponovo pronadju...
Onima koji vole, zelim da vole jos i vise...
Onima koji su izgubili ljubav, da nadju novu - bolju, vrednu vaseg poverenja...
Onima koji se dvoume, zelim da odluce ispravno...
Onima koji ne znaju, zelim da spoznaju...
Ono sto je proslo, neka ostane duboko u proslosti..
Ono sto je lepo, neka tako i ostane..
Ono sto je vredno..zelim da se ne uzme zdravo za gotovo..
to je ono sto zelim vama i sebi...
Zelim nam jos da nam osmeh ostane zauvek na licu,ljubav u srcu,mir u dusi,da volimo i budemo voljeni...Kada imamo sve ovo onda smo i zdravi...
SREĆAN VAM BOŽIC
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ� �▬▬▬▬▬▬▬▬▬
†(¯`˙·٠•● МИР БОЖИЈИ, ХРИСТОС СЕ РОДИ!!! ♥●•٠·˙’¯)†
Moram se navikavati na samoću,jutros sam to sebi izgovorila naglas kada su deca otišla...Oni rastu,i treba da krenu svojim putevima,da žive svoje živote...Sada sam sama za praznike,ali će doći dani kada ću biti sama stalno i moram se privikavati na to...Dodjem u ovaj virtuelni svet gde me razgale srodne duše,i onda uz muziku i njih lakše prebrodim teške časove i dan proleti...
Neću vas više mučiti ovim tužnim pričama,evo moje čestitke za sve vas:
Zelim onima koji su izgubili veru i nadu, da je ponovo pronadju...
Onima koji vole, zelim da vole jos i vise...
Onima koji su izgubili ljubav, da nadju novu - bolju, vrednu vaseg poverenja...
Onima koji se dvoume, zelim da odluce ispravno...
Onima koji ne znaju, zelim da spoznaju...
Ono sto je proslo, neka ostane duboko u proslosti..
Ono sto je lepo, neka tako i ostane..
Ono sto je vredno..zelim da se ne uzme zdravo za gotovo..
to je ono sto zelim vama i sebi...
Zelim nam jos da nam osmeh ostane zauvek na licu,ljubav u srcu,mir u dusi,da volimo i budemo voljeni...Kada imamo sve ovo onda smo i zdravi...
SREĆAN VAM BOŽIC
†(¯`˙·٠•● МИР БОЖИЈИ, ХРИСТОС СЕ РОДИ!!! ♥●•٠·˙’¯)†