N1, News Max Adria i slične televizije

Ritam vrtoglavice

Zainteresovan član
Poruka
155
Њуз Макс Едриа, Ен 1 и сличне телевизије, били су ми симпатични, с обзиром на критику нашег политичког естаблишмента. Бритко, у исто време саркастично и са аргументима. Ово што објављују у последњих неколико дана, а тиче се политичких збивања у Украјини, ове новинаре дефинитивно сврстава у несретнике који су се заглбили у страноплаћеничкој пропаганди.

https://rs.n1info.com/vesti/rujevic...e-da-je-sa-rusijom-uopste-moguce-razgovarati/

Одгледајте Немању Рујевића на Ен 1. Говедо које је добило написан текст. Мене је срамота у његово име.

N1 televizija daje samo privid borbe protiv Vucica. Drzi narod u nekom stand-by stanju. Ustvari je jako neobjektivna, okrenuta odredjenoj interesnoj grupi koja je kontrolise. Sta ocekivati od televizije koja je u vlasnistvu CIA. :) Vidite koje politicare i pokrete podrzava! Sve one sto nastaju po stranim ambasadama... I kako uvek prate taj mejnstrim narativ, tipa omalovazavanje Trampa, LGBT, Black Lives Matter, omalovazavanje Putina i Rusije...

Naravno, Pink, Happy, RTS i slicni su odvratni, lazovski, rezimski mediji, tu nema sta da se komentarise.

Na televiziji ne postoji nijedna objektivna medijska kuca koja pruza gledaocima objektivne i istinite informacije. Svi navlace za neku interesnu grupu, dal je to SNS, ili neka zapadna grupacija, svejedno...

... Ово што објављују у последњих неколико дана, а тиче се политичких збивања у Украјини, ове новинаре дефинитивно сврстава у несретнике који су се заглбили у страноплаћеничкој пропаганди.
...

Зар то није било јасно од почетка ?
Ви млади не схватате због неискуства да су ствари просте, и очигледне.

Кад сам био мали кева ми је о Хрватима причала све најгоре,
како ти се умиљавају и праве пријатељи,
а онда те првом приликом гурну у провалију !
Каже кева, "све до ивице ти се додворавају, а онда бум !"

Наравно, ношен младалачким оптимизмом, нисам веровао,
мислио сам да су ствари промењиве ...

Хахаха очигледно,
морао сам да се уверим у причу,
и уверио сам се деведесетих.

Мени је било доста једном да погрешим,
али пазите,
има глупих, спремни су да поверују и пруже нову шансу усташама.

Ено мој син:
"Ма дај ћалеее ..."

Back