gost 102443
Buduća legenda
- Poruka
- 31.178
Jehova, Jehova, Jehova!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
יהוה - IiiiiiiiiJehova, Jehova, Jehova!![]()
Ciju mamu?Tvoju?Mislim, nisi specifikovao...
Za razliku od vas, jesam.
Mada priznajem,i ja posumnjam nekada kao npr. sada, da je Darvin bio u pravu...neki poput tebe su zaista postali od majmuna!!!![]()
Prijatelju,ne obaziri se na majmune!![]()
Ako si ono ti na avatru, svaka cast, pravi musavi, nepismeni, neinformisani patriJota.Ko vas dovede....
Mesija je stigao pre 2000 godina, ako te neko nije obavestio.A na kog Jehovu si mislio, IHVH TzBVTh, IHVH ALHIM, ili nekog drugog?
Па онда прво треба да пронађемо овог ИДИМИГАДУДЛАЈМИГА па да га стрељамо..
.8-)
он је по сопственом признању на овом пдф када је Србији било најтеже у време инфлације БИО МАКРО И ПОДВОДАЧ... и још се хвали, каже, ето ја нисам као неки бедници продавао нафту и бензин на улици, као то што они раде то је бљак, а то што се он бави нечим најодвратнијим што се може замислити, то је ОК.......
ovde su se prenosile zbirke izreka zapadno-evropskih lidera o tome kako su Srbi zhivotinje, dvodimenzionalna bicja, kako ih treba zgaziti...Ma ne samo u Evropi vec generalno to je gamad najobicnija .Narod koji nista ovom svetu i covecanstvu nije podario..nikakav izum,knjigu,gradjevinu....ma bas nista .Bukvalno su na nivou nekih zivotinja.Zenke im sluze iskljucivo za razmnozavanje i to im je jedina uloga a muzjaci kao neki copor je tu da okolo otima,siluje,ubija...
Pa ja sam rekao, i ponavljam.......za sestre ruskinje sam, ucinio vise nego svi vi patriJote zajedno.........em sam ih hranio, pojio, mazio , pazio.......zaposlio, napravio dame od njih...........i danas su mi mnoge od njih zahvalne , sto su se izvukle iz raznih ruskih, ukrajinskih, kazahstanskih i ostalih vukoyebina........
Putin da zna, dodelio bi mi oreden, "zasluge za narod"![]()
I gde su sad moderatori?Zasto ovog kretena niko ne prijavi Miliciji?
Sta ti je, majmune???
Uredno sam placao porez za ugostiteljski objekat, sa show programom , oko sipke......
Sta su se mlade ruskinje i ukrajinke dogovarale sa musterijama iza mojih ledja, ja nemam pojma![]()
Majmun ti je tata,kretencino.
Mora da su mlade Ruskinje obucavale radu zenski deo tvoje familije!![]()
Uzas siptarsku bagru treba istrebiti