Н.Д.: ШИПТАРИ СУ МЕ СИЛОВАЛИ НА РАСПЕЋУ!

Ako si ono ti na avatru, svaka cast, pravi musavi, nepismeni, neinformisani patriJota.Ko vas dovede....

Sada si poceo da donosis zakljucke o ljudima i po avataru?!:lol::lol::lol:
Uuuuuu jbt,ala si ti pukotina!:lol::lol:
Umicu se,zavrsio sam fakultet,proveri sve moje komentare i pronadji mi bar jednu gramaticku gresku,da li sam informisan ostavljam drugima da procene,patriota jesam....Gde nas ko dovede?!:lol:
P.S.Fi tvog supka,ocigledno je poceo da utice i na tvoje razmisljanje....smanji malo "druzenje" sa momcima!:lol::lol::lol:

Па онда прво треба да пронађемо овог ИДИМИГАДУДЛАЈМИГА па да га стрељамо..
.:lol::lol:8-)
он је по сопственом признању на овом пдф када је Србији било најтеже у време инфлације БИО МАКРО И ПОДВОДАЧ... и још се хвали, каже, ето ја нисам као неки бедници продавао нафту и бензин на улици, као то што они раде то је бљак, а то што се он бави нечим најодвратнијим што се може замислити, то је ОК.......

Pa ja sam rekao, i ponavljam.......za sestre ruskinje sam, ucinio vise nego svi vi patriJote zajedno.........em sam ih hranio, pojio, mazio , pazio.......zaposlio, napravio dame od njih...........i danas su mi mnoge od njih zahvalne , sto su se izvukle iz raznih ruskih, ukrajinskih, kazahstanskih i ostalih vukoyebina........

Putin da zna, dodelio bi mi oreden, "zasluge za narod":D

Ma ne samo u Evropi vec generalno to je gamad najobicnija .Narod koji nista ovom svetu i covecanstvu nije podario..nikakav izum,knjigu,gradjevinu....ma bas nista .Bukvalno su na nivou nekih zivotinja.Zenke im sluze iskljucivo za razmnozavanje i to im je jedina uloga a muzjaci kao neki copor je tu da okolo otima,siluje,ubija...
ovde su se prenosile zbirke izreka zapadno-evropskih lidera o tome kako su Srbi zhivotinje, dvodimenzionalna bicja, kako ih treba zgaziti...
nismo se slagali s tim.
e pa, nemojmo biti dvodimenzionalni, i polu-bicja, da ne kazhem kao Seremita.

Pa ja sam rekao, i ponavljam.......za sestre ruskinje sam, ucinio vise nego svi vi patriJote zajedno.........em sam ih hranio, pojio, mazio , pazio.......zaposlio, napravio dame od njih...........i danas su mi mnoge od njih zahvalne , sto su se izvukle iz raznih ruskih, ukrajinskih, kazahstanskih i ostalih vukoyebina........

Putin da zna, dodelio bi mi oreden, "zasluge za narod":D

I gde su sad moderatori?Zasto ovog kretena niko ne prijavi Miliciji?

Back