gost 189405
Elita
- Poruka
- 16.683
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesu li musko-zenski odnosi generalno povrsni,zbog nemogucnosti da iskomuniciraju do kraja,iliti da dospeju do razgolicivanja duse?
Znam zvuci retoricki
život je lak kao pero kad si iskren
sve što bi nekom rekao a ne kažeš mu tovari se na grbaču tokom života
ne mogu da zamislim da nosim akumulatore, šta će mi to
Odnosi generalno, ne samo MŽ, su površni najpre zbog toga što većina ljudi ne dospeva daleko u spoznaji samog sebe. Da bi mogao da razgolitiš dušu pred nekim, moraš je prvo razgolititi pred sobom, što je verovatno jedna od najtežih stvari koje čovek može da uradi, i pritom, to je neprestani proces.
Tako da ukratko, verujem da je moguće imati odnos koji podrazumeva poptunu iskrenost, povezivanje itd, ali je preduslov da osobe u tom odnosu budu izuzetno samosvesne, i naravno, svesne toga da to nije nešto što se desi jednom (otvorili smo dušu, sve rekli, i sad se znamo do kraja) već je to svakodnevno otkrivanje i sebe, i te druge osobe. Dakle, konstantna otvorenost koja zahteva konstantnu odgovornost i pažnju...a to je dragi moji, zajebano toliko da velika većina digne ruke i kaže da je to nemoguće.
samo jedno treba: iskrenost totalna
govoriti istinu, samo istinu i celu istinu
i onda kad te druga strana ne pita
treba drugoj strani reći svaku misao ili delo ako to imalo tangira tu drugu stranu
ne samo u mž relacijama nego u svim relacijama
i pri tome reći na način da taj drugi ne shvati lično nego jednostavno kao činjenicu
muka je što je mnogima biti iskren teže od bilo čega na svetu
jel se neko slaže s ovim?
- - - - - - - - - -
mislio sam da je tema o mesnim zajednicama
samo jedno treba: iskrenost totalna
govoriti istinu, samo istinu i celu istinu
i onda kad te druga strana ne pita
treba drugoj strani reći svaku misao ili delo ako to imalo tangira tu drugu stranu
ne samo u mž relacijama nego u svim relacijama
i pri tome reći na način da taj drugi ne shvati lično nego jednostavno kao činjenicu
muka je što je mnogima biti iskren teže od bilo čega na svetu
jel se neko slaže s ovim?
- - - - - - - - - -
mislio sam da je tema o mesnim zajednicama
Ja mislio da je rec o MZ motorima, dobri stari cehoslovacki motocikli
Aj necu da spamujem lepu temu, a nemam nista pametno da kazem![]()
Kupujes,prodajes,oduzimas i dodajes
Ajde Lanselot priznaj sebi lepo ko ja sto sam sebi,da sam p.cka![]()
Slažem se brate, ja sam tako iskren prema mojoj ženi.
Uskoro ću morati da tražim novu.
- - - - - - - - - -
/QUOTE]
bez rizika nema dobitka
Jesu li musko-zenski odnosi generalno povrsni,zbog nemogucnosti da iskomuniciraju do kraja,iliti da dospeju do razgolicivanja duse?
Znam zvuci retoricki
Znam zvuci retoricki
Cika golube,stvarno nije lepo da se covek u Vasim godinama tako izrazava
Znam zvuci retoricki
Svi odnosi su generalno površni, osuđeni na nemogućnost komuniciranja do kraja. Jer, reči nisu jezik duše, već pokušaj uma da prenese naše trenutne misli. Teško je 'razgolititi dušu' njima. Sve i da uspemo, pitanje je: na koji je način drugi čuju? Da li svaka reč ima isto značenje za svakoga? Da li nam se veruje?Jesu li musko-zenski odnosi generalno povrsni,zbog nemogucnosti da iskomuniciraju do kraja,iliti da dospeju do razgolicivanja duse?
Znam zvuci retoricki
Znam zvuci retoricki