MZ prihvata treći entitet u BiH?

ZA ovo se salaze Pločnikić:
216884jjj.gif

Muslimanci bi odmah prihvatili formiranje trećeg entiteta u granicama koje traži ovaj Pločknic ili Pichkich ,kako li se već zove,jer bi bili većina i u tom entitetu.:hahaha:.Tu ima opština , gde su oni većina i od 80 - 90 %.

Poslednja izmena:
Samo me interesuje ko će od političara u Federaciji i RS da se složi sa postojanjem trećeg entiteta. On bi narušio teritorijalnu celovitost oba postojeća entiteta, a mislim da se sa tim niko ne bi pomirio

Treći entitet može da se formira samo na teritoriji Federacije.Hrvati i Bošnjaci su se udružili u Federaciju sporazumom i Srbska će poštovati njihov dogovor o razlazu.

A što lepo ne tražimo Herceg-novi?
I onako je to straan zemlja?
Mislim što da tražimo nešto od Hrvata a ne tražimo od *********a?Herceg-Novi je do 1918 bio u sastavu Bosne.

Evo ga...reko je *********:rtfm:...zabranjena rec:rtfm:

:whistling::mrgreen:...pa da vidimo da li ce biti sankcija

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=10276443&postcount=5?:whistling:

nove banovane reci

TADICEV LOPOVSKI REZIM, NAPRDNJACI, *********, SIPTOGORCI, MILODUKLJANI, ZLOVENCI, KRVATI, BALIJE, KURVATI, JeBoTito, crvene ustase, SMRDOKRATA

Poslednja izmena:
Ima opcija "pročitaj poruku"
Tebe je Bog odavno stavio na "ignore".......

:zcepanje::zcepanje: Pa ako ti je neko na ignore , šta te briga šta je napisao...ili je po bajčetinskom " ignore" promenila značenje...kao i sve drugo, tipa " Kosovo je Srbija"...pa, " Ne damo naše državljane haškom kazamatu"...pa...e, ko bi se setio svih vaših ljignoslav-grobar bajčetinskih novih reči i izraza ?:think::mrgreen::whistling:

:hahaha:

Mislim da bi bilo fer da se BH podeli na tri entiteta, i da svako vuche iz svog centra. Vidljivo je da je hrvatski deo Federacije bogatiji i sredjeniji od muslimanskog dela. Prema tome, poshteno bi bilo dozvoliti Hrvatima da svoju srecu grade sami, ako su se pokazali uspesnijima od svojih susjeda

Back