my secret job

86bogomoljka

Legenda
Poruka
55.343
Neko gleda turske serija, a ja TLC :mrgreen:

I nabasah na emisiju o tajnim poslovima.

Jedna zena dodatno zaradjuje tako sto se mazi sa klijentima na grupnim i individualnim seansama. Kao neko joga mazenje :lol: Nema seksualnih insinuacija, svi obuceni u majicu kratkih rukava i komotan donji deo pidzame.

Druga devojka golica ljude po kucama. Placaju joj 100 dolara za sat golicanja. Licno, to ne bih mogla. Gadljiva sam na tela koja mi nisu bliska, narocito stopla :sad2:

Treca ima bebu, pa visak mleka ne donira nego prodaje bilderima, 300 ml za 50 dolara. ( Dobro, to je reon za Cicka :) :heart: )

A jedna zena pravi perike, pa je pocela da pravi perike i za intimne delove. E, to mi je vec zanimljivo! Kreativno je. Seks ionako sve prodaje. Mozda bih otvorila stand pred nudistickom plazom :gace::brus:

Cini mi se da mi jesmo ipak daleko normalniji i da kod nas ne bi proslo ono sto prolazi kod Amerikanaca, ali... hajde da razvijemo sasave ideje :)

Jedna zena dodatno zaradjuje tako sto se mazi sa klijentima na grupnim i individualnim seansama. Kao neko joga mazenje :lol: Nema seksualnih insinuacija, svi obuceni u majicu kratkih rukava i komotan donji deo pidzame.

Druga devojka golica ljude po kucama. Placaju joj 100 dolara za sat golicanja. Licno, to ne bih mogla. Gadljiva sam na tela koja mi nisu bliska, narocito stopla :sad2:

Treca ima bebu, pa visak mleka ne donira nego prodaje bilderima, 300 ml za 50 dolara. ( Dobro, to je reon za Cicka :) :heart: )

A jedna zena pravi perike, pa je pocela da pravi perike i za intimne delove. E, to mi je vec zanimljivo! Kreativno je. Seks ionako sve prodaje. Mozda bih otvorila stand pred nudistickom plazom :gace::brus:

Cini mi se da mi jesmo ipak daleko normalniji i da kod nas ne bi proslo ono sto prolazi kod Amerikanaca, ali... hajde da razvijemo sasave ideje :)

al bi zato mogla, recimo, da cedis mitisere

...za tachke 2, 3 i dr. iznela si svoj stav...a za 1. nisi...:per:

mz secret job...pa štaznam...nešto su pominjali neke penzije za nas koji smo išli po kosovima pa će ovaj ovde forumski rasadnik kreativnosti da mi bude dobar izvor ideja šta bi mogo da radim kad odem

:)

:think:
Znači čula za krilaticu "Dok je ovaca biće i vune " :D

Imam negde slike sa orginalnim pomagalima. ! Sad ću da potražim-

Nije mi jasno kako izdrže da ih neko mazi, u nekim pamučnim majcama i pidžamama, a da to neproizvede kod njih želju za nećim snažnim i konkretnijim :think:

:think:
Znači čula za krilaticu "Dok je ovaca biće i vune " :D

Imam negde slike sa orginalnim pomagalima. ! Sad ću da potražim-

Nije mi jasno kako izdrže da ih neko mazi, u nekim pamučnim majcama i pidžamama, a da to neproizvede kod njih želju za nećim snažnim i konkretnijim :think:

Pricam juce to sa drugaricom, ona prirodna plavusa a sisa se na kratko. Kaze, od sada posle sisanja ti skupljam kosu, perike prirodne plavuse :lol:

Prilozi

• Mr-Bean-body-cast.jpg
    Mr-Bean-body-cast.jpg
    13,7 KB · Pregleda: 14
Ugradjujem mine u hemiske olovke
jedem sarmu po kućama
:zskace:

- - - - - - - - - -

Da, da ...Tako se čitaju knjige :D
http://fs5.****************/images/161031/fk5dz3rm.gif

- - - - - - - - - -

Обављам најјефтинију могућу набавку за лење, неспособне или непокретне.

Тако би изгледао мој оглас.

Tebi bi baš to ležalo
Ti si najveći "Beogradski šetać"
Ili : Ako neznate gde da nadjete i kupite ono što vam treba pitajte Elektriku "
msm Ozbiljno !

A jedna zena pravi perike, pa je pocela da pravi perike i za intimne delove. E, to mi je vec zanimljivo! Kreativno je. Seks ionako sve prodaje. Mozda bih otvorila stand pred nudistickom plazom

Jeee l ? Čemu to služi, a usto i ne radi? ( :

Meni su oni super, kao, iznese pitona, pa se ljudi polome da se slikaju..ranije su bili majmuni, papagaji... ja bih mogao da naplaćujem kad mi drndaju kuče...jedan maz psa, jedno parče pice bez pečuraka za njega ...

Juće sam video devojka nosi mačku, divan mačak crn skroz..vodi ga u šetnju, svi mu prilaze i maze ga, mogla bi da zaradi po 5 dinara maz..

- - - - - - - - - -

Onaj deda što šeta zeca, baš je lud, ide i beli zec skakuće za njim...

Ja bih volela da čitam knjige i novine slepim ljudima.

Pa to je već humano... A kako se zove onaj što svakog dana premijeru raportira šta ima po novinama..kako se zove zanimanje..najbolji posao.. samo čitaš novine, a plata fenomenalna..bez ikakve odgovornosti.

- - - - - - - - - -

što jednostavno ne prodajete kosu...?

Jerbo pola žena je ćelavo kao i muškarci ( :

Back