My love story...

Andjele....došla si....U pogledu prepuštenom daljinama,u iskri umiranja sutona sivog,u plamenu bolnom i kriku vatre,videh te,jedne noći,zagrnuta plaštom preko ramena,u rukama poklon,nemirnog vremena,na usnama žar,vetar u kosi,videh te,u dolini mesečevih boja.
...

Doshla sam...najdrazi moj.....Neznim shapatom ti otkrivam tajne srca...ostani tu...kraj mene, dozvoli mi da ti poklonim deo ljubavi koji osecam prema tebi....Dozvoli mi da neznim dodirima, po tvom telu ispishem koliko si mi nedostajao.....Dozvoli mi da zakucam navrata tvoga usamljenog srca...i ispunim te mrachne dubine u njemu......Dodji.....ja imam kljuch tvog srca.....sada cu se zauvek ukljuchati u njemu.......

prelepo...

..vece je nase,mirisalo na jesenje boje strasti.Plesali smo na kishnom balu u zagrljaju beskrajne ljubavi..Volis me...Znam da si moja,u svakom stihu,kroz misli mi se provlacis..ti vetar mamis da mirise na pljupce slasne i noci kishne.Volim te...Uz vatrnu stihiju srca su nasa morem vecnosti zaplovila...Ostani...Predajem se...

(definitivno necu vise da pisem nista! prosto...tesko postaje citati)

...nisam sumnjala da cesh mi se predati.....nisam sumnjala da ce sve tvoje...postati nesebichno...deo mene......
Veruj mi ljubavi! Nikada te necu izneveriti....Nikada ne bih mogla da unishtim srce poput tvog....jeste stakleno....ranjivo...znam, ljubavi, ja to osecam....Ali necu da te povredim...ne zelim da ti uradim ono, shto ne bih volela ni ti da uradish meni....
Hajde....pokori se...Postani rob moga srca....misao moje glave.....Ime mog glasa.....Postani ono shto...niko nije umeo da bude!!!....

U ocima sam ti video srecu a tek kada sam poceo saputati stihove.. ni u jednom trenutku nisi skidala osmeh sa lica, bilo ti je drago da sam tu.. Cak si se trudila i da mi uzvratis sa po kojom slatkom recju..Nisam znao ko je lepsi..Ti ili nebo puno zvezda. Sjaj tvojih ociju jaci je bio i od samih zvezda! Tvoj miris...mirisala si na slobodu,na ljubav...Gledala si me dugo..odjednom,ne znam ni sam primakli smo se i poceli ljubiti...izgubio sam negde izmedju tvojih usana...leteo sam...osecao na usnama nesto...da...znam...imala si ukus jagoda....

(a rekao sam da necu da pisem ! :) )

(ali ja sam te namamila...:))

...jeste, Najdraze moje, imala sam sjaj sa ukusom jagoda. Dobro si upamtio taj ukus, predivne zvezdane noci. Nashe predivne noci.
Hvala ti shto si mi poklonio svoje srce...ponovicu ti to josh hiljadu puta....Svaki put sve tishe i tishe...Svaki pud toplijim glasom...Jer cu te svakog, izgovorenog puta, sigurno voleti sve vishe i vishe!
Moja ljubav prema tebi...nikada nece imati kraj.
...nezni dodiri koji su nas spajali te vecheri...zauvek ce ostati na povrshini moje koze...poput ljubavnih chula...bice tu...i ostace zauvek tvoji...Moje telo...nikada nece osetiti dodir drugog mushkarca...U to ti se i vecheras kunem,kao i onda pod onim nebom i beskrajno sjajnim zvezdama...one vecheri....
Hvala ti...najmilije moje!

Otpevaoo sam ti pesmu pogledom i sklonio kosu sa cela, iako nije smetala..Zeleo sam te dodirnuti i osetiti toplotu tvog cela.. Sjaj u tvojim ocima potvrdio je ono cemu sam se nadao...Osecali smo toplotu jedno drugog. i ja ti prosaputah "Dobro dosla u moj svet".....

.....u svet udaljen od zlih pogleda, zavidnih komentara i pakosnih ljudi!"
Rechi su ti bile iskrene. Tvoj pogled je to potvrdio i beshe mi neobichno prijatno u tvom zagrljaju. Sasvim postadoh sigurna da ne zelim nikada vishe, otici odatle. Ne zelim ostati bez tebe, ne zelim da slusham tudji glas umesto tvog, ne zelim tudje dodire, 'mesto tvojih,ne zelim tudje poljupce...jer su svi ostali otrovni...samo je tvoj onaj pravi....sladji od cvetnog meda...Samo je tvoj poljubac....SAMO MOJ!!!...

Dodir po dodir...Toplinu tvog bića po sebi slažem...U srcu te nosim već odavno..Mirisna strast naša...skrivena..Ti šutiš,a ja je u stihove pretačem...Zašto stihom ne reći:

Ti si duša moje duše
Ti si ljubav ljubavi moje..
Volim te..

flowers%20women.jpg

Upravo se desava,o ishodu cu vas izvestiti...:heart:

You're just too good to be true.
Can't take my eyes off of you.
You'd be like heaven to touch.
I wanna hold you so much.
At long last love has arrived.
And I thank God I'm alive.

Pardon the way that I stare.
There's nothing else to compare.
The sight of you leaves me weak.
There are no words left to speak.
But if you feel like I feel.
Please let me know that it's real.

I need you baby, and if it's quite all right,
I need you baby to warm a lonely night.
I love you baby.
Trust in me when I say: OK
Oh pretty baby, don't let me down
I pray.
Oh pretty baby, now that I found you, stay.
And let me love you, oh baby let me love you, oh baby....

You'd be like heaven to touch.
I wanna hold you so much.
At long last love has arrived.
And I thank God I'm alive.

I love you baby.
Trust in me when I say: It's OK
I pray.

I love you baby.
Trust in me when I say: OK
I pray.

:heart:

Moje telo beskrajno raste u tvojim prstima,
moja duša tvojom svetlošću neprekidno cveta
i moje biće tako postaje sudionik večne ljubavi.
Ljubav moja u meni za tebe, glasna i čudesna,
ljubav potrebna i željena, spremna i odrešita,
besmrtna ljubav zagledana u tvoje zvezdano biće,
ljubav jednom ili nikada, ljubav nastanjena u tebi,
ljubav što obuhvata duboke misli u nama
i koja nas čednim prostranstvima duše rađa,
ljubav nastala iz pesme kao poljubac reči,
pobednička ljubav, ljubav lepša od sveta

:heart:

Back