gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
Pocela drugu pa stala i ja...i dalje je na istom nivou kvaliteta i prati knjige - 2.sezona 2.knjigaDokle si stigla? Ja treba da krenem sa drugom sezonom, ali sve nikako, gledam neke filmove i tako
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pocela drugu pa stala i ja...i dalje je na istom nivou kvaliteta i prati knjige - 2.sezona 2.knjigaDokle si stigla? Ja treba da krenem sa drugom sezonom, ali sve nikako, gledam neke filmove i tako
Pocela drugu pa stala i ja...i dalje je na istom nivou kvaliteta i prati knjige - 2.sezona 2.knjiga
4, ja sam tri zavrsila, a bas se brzo citaju, par danaA koliko ima knjiga, tri ili vise..
4, ja sam tri zavrsila, a bas se brzo citaju, par dana
Mislim da je zavrsena, pa i zove se napuljska tetralogija...A sta kao fazon autor se potpisuje pseudonimom..
Znaci bice barem jos dve sezone..
Jos ako nije zavrsena prica posle cetvrte mozda ce paralelno pisati i snimati..
Znas da me nekad podseti na one Sotrine ljubice tipa Greh njene majke, sa svom tom slatkocom i jednostavnoscu, da ne kazem prostotom..
Ahahaaha ali ne prostota kao vulgarnost nego je sve tako naivno, nevino i jednostavno
Mislim da je zavrsena, pa i zove se napuljska tetralogija...
Da, pisana je vrlo jednostavnim jezikom, ali je ubitacno drustveno angazovana. Poreklo bogatstva solara i don akilea, paskvaleov otac, salonski levicari i oni praci koji rafe u fabrikama, zensko pitanje...uh, sjajna sjajna spisateljica ili ko je vec iza ferante
Hoces da ti otkrijem?Joj ne znam, ja sam ti ko napaljena tinejdzerka, zanima me samo s kim ce Lenu da se smuva i da li je Lila srecna u braku..![]()
Hoces da ti otkrijem?![]()
Ne znam gde ce to da odvede, nisam dovrsila knjige...Na kraju prve sezone, kad Lena kupa Lilu, taj trenutak u knjizi ima bas lezbo vajbMislim ima tu ljubomore, ali u granicama, i to su najvecim delom podstrek jedna drugoj, ali bitno da se vole, zivela zivela ljubav![]()