Treba mi za nekog, ako znate nesto o tom spoju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mici $:Znam iz licnog iskustva ,nikako ali nikako zajedno ! Kratko i jasno jer ako bih objasnjavala iz kakvih su sve banalnih sitnica nastajali uzasni problemi i nesporazumi trajalo bi danima!
Poz. :wink:
Ma i ovaj je bio dupli jarac #"$#&$/ duplo zloZana:Mici $:Znam iz licnog iskustva ,nikako ali nikako zajedno ! Kratko i jasno jer ako bih objasnjavala iz kakvih su sve banalnih sitnica nastajali uzasni problemi i nesporazumi trajalo bi danima!
Po astrologiji bi trebalo da se savrseno slazu... ALI i ja na zalost imam jako lose iskustvo. Imala sam jako dugu vezu sa duplim jarcem i to NIKAKO nije moglo da funkcionise. Samo smo se cimali i razvlacili godinama. Bili smo nebo i zemlja. Totalni kontrast. U potpunosti se slazem s tobom Mici sto se tice banalnih sitnica i problema. Znao je da digne nos, da se duri i da ne prica danima. Ma uzas!!!!!
Unistio me psihicki skroz....
Mici $:Ma i ovaj je bio dupli jarac #"$#&$/ duplo zloZana:Mici $:Znam iz licnog iskustva ,nikako ali nikako zajedno ! Kratko i jasno jer ako bih objasnjavala iz kakvih su sve banalnih sitnica nastajali uzasni problemi i nesporazumi trajalo bi danima!
Po astrologiji bi trebalo da se savrseno slazu... ALI i ja na zalost imam jako lose iskustvo. Imala sam jako dugu vezu sa duplim jarcem i to NIKAKO nije moglo da funkcionise. Samo smo se cimali i razvlacili godinama. Bili smo nebo i zemlja. Totalni kontrast. U potpunosti se slazem s tobom Mici sto se tice banalnih sitnica i problema. Znao je da digne nos, da se duri i da ne prica danima. Ma uzas!!!!!
Unistio me psihicki skroz....
Stvarno nikako ne kapiram da bas svuda pise da se astroloski odlicno slazu![]()
Miss_Jo:Treba mi za nekog...
Miss_Jo:Ne moras da pakujes, samo stavi mashnicu. Pa moramo malo i na druge da mislimo. Ja sam tu kao nesto provodadzisala, vise ih onako upoznala, za sad se super slazu :wink: hvala vam na odgovorima