muziqa

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Derer

Buduća legenda
Poruka
43.114
Koliko vam moze smetati razilka u uqusu muzike kod partnera i koliko su vam vazne slichnosti?
Zvuchi klinachki i bezvezno al kad malo razmislish praktichno....budish se svako jutro a ona recimo slusha cecu,karleushu rijanu pitbula ili tako neki tezak shit:think:

Koliko vam moze smetati razilka u uqusu muzike kod partnera i koliko su vam vazne slichnosti?
Zvuchi klinachki i bezvezno al kad malo razmislish praktichno....budish se svako jutro a ona recimo slusha cecu,karleushu rijanu pitbula ili tako neki tezak shit:think:

ne smeta mi...može da sluša šta 'oće...

Pa upravo to. Ipak ces neko vreme provoditi sa njom. I uzme i pusti neki pop, ili zabavnu i narodnu. Hajde neko vreme pa da ne obracas paznju, ali ....to predje u iritantnost. Ili ako volis da sex uz muziku, i ona pusti neku dosadni vibrato soul mjuz, sestre kovac fazon i sl. Igra muzika ulogu. Mada moze da kompenzuje ako je na drugim stvarima vanprosecna. A cesto uz muziku i stil, ide i drustvo. Pa ces cesto biti primoran da budes u drustvu sex i city girlsica, ili onih belokosuljasa sa tigrastim tetovazama od cirka i spicastim cipelama. Mada uvek je bolja varijanta zbrisati uz neki izgovor. Zamisli njeni drugari u petakl vece, napiju se i krenu da te grle/ Brate, brate, dobar si ti lik brate, popij jos brate.

jasno da muzički ukus ukazuje na određenu sredinu u kojoj je ta osoba odrastala, na određeni mentalni sklop...
ali...šta ako zavoliš baš takvu...? Ili pak tebi ne može da se dogodi da zavoliš osobu koja sluša tebi omraženu muziku...? Da li će ti njen muzički izbor biti prioritetna, ili makar jedna od prioritetnijih stvar da bi je voleo...?
Ja mislim da neće, ispravite me ako grešim...

Ne smeta ako je neka neutralna muzika, recimo tipične ženske pesmice ( na primer onaj tip muzike koji se može videti na temi Ljubav, seks i muzika ) ne ulaze u uši, više kao neki statički šum u pozadini .
Tako da se mogu podneti.Ali muzika koju si spomenuo je već ekstrem a budući da je muzika medijum kroz koji se izražavaju i prenose emocije u slučaju te spomenute muzike bi se trebalo najozbiljnije zamisliti.Kakva to osećanja provejavaju kroz duh žene koja se nadahnjuje uz takvu muziku?

Ne smeta ako je neka neutralna muzika, recimo tipične ženske pesmice ( na primer onaj tip muzike koji se može videti na temi Ljubav, seks i muzika ) ne ulaze u uši, više kao neki statički šum u pozadini .
Tako da se mogu podneti.Ali muzika koju si spomenuo je već ekstrem a budući da je muzika medijum kroz koji se izražavaju i prenose emocije u slučaju te spomenute muzike bi se trebalo najozbiljnije zamisliti.Kakva to osećanja provejavaju kroz duh žene koja se nadahnjuje uz takvu muziku?

i aj se često zapitam, pogotovo kada čujem ove današnje klince šta slušaju...zapitam se šta li je u toj njihovoj glavi...da mi je da dospem tamo na koji minut....samo da vidim čega ima, tj. nema...
...zapitam se pa da li su oni čuli za još nešto osim za Acu Lukasa, Željka Joksimovića, Sašu Matića i ostalo Pink đubre...

Back