Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko vam moze smetati razilka u uqusu muzike kod partnera i koliko su vam vazne slichnosti?
Zvuchi klinachki i bezvezno al kad malo razmislish praktichno....budish se svako jutro a ona recimo slusha cecu,karleushu rijanu pitbula ili tako neki tezak shit![]()
ili Dzeja kao ti...bravo za temu
MNOGOOOOOO
necu da imam posla sa nekim ko slusa losu muziku
ma naviko sam na seljanke de da ostajem suve kite i trazim solfedjo
ili Dzeja kao ti...![]()
meni smeta kad nemamo isti ili bar dosta sličan ukus za muziku. možda preterujem, ali stvarno ne mogu da slušam pojedine stvari, dobijem glavobolju.
zamisli da ti dan pocne uz Karleusu![]()
samo klasiku
![]()
pa da znas da jesam i sve konkretno nema vatanja krivinati si bas dzordzi covjek koji kad si odredi prirotet samo gazi ... jesi i u skolama sve u roku ovo ono![]()
a, pa da...vaš kraj dole je inače poznat po srazmerno broju stanovnika velikim brojem osoba koje vole klasiku...![]()
Koliko vam moze smetati razilka u uqusu muzike kod partnera i koliko su vam vazne slichnosti?
Zvuchi klinachki i bezvezno al kad malo razmislish praktichno....budish se svako jutro a ona recimo slusha cecu,karleushu rijanu pitbula ili tako neki tezak shit![]()
Ne smeta ako je neka neutralna muzika, recimo tipične ženske pesmice ( na primer onaj tip muzike koji se može videti na temi Ljubav, seks i muzika ) ne ulaze u uši, više kao neki statički šum u pozadini .
Tako da se mogu podneti.Ali muzika koju si spomenuo je već ekstrem a budući da je muzika medijum kroz koji se izražavaju i prenose emocije u slučaju te spomenute muzike bi se trebalo najozbiljnije zamisliti.Kakva to osećanja provejavaju kroz duh žene koja se nadahnjuje uz takvu muziku?