Muzika

Znam da tema nije za ovaj pdf ali iskoristiću priliku kao i ostali da vas pitam baš ovde
Koliko volite muziku?
Šta vam ona znači u životu?
Da li je redovno slušate?
Kako utiče na vas?
Ne bas.
Nista.
Ne slusam, sem u kolima i sto sam primorana na poslu. Volim tiho da pustim dok radim. Ali nikad kuci ne slusam muziku. Slusam tisinu kad sam u prilici.
Ne utice.

Znam da tema nije za ovaj pdf ali iskoristiću priliku kao i ostali da vas pitam baš ovde
Koliko volite muziku?
Kako utiče na vas?
Sve radim uz muziku
Ne sretoh budalu ko ja toliko zaludjenu muzikom....
Cak i ako je tisina ne svira nista, ja sviram u sebi ili pevam u sebi...ili lupam neki ritam ...jednostavno i u tisini ja je stvaram
Da su zivotne okolnosti drugacije bile, tj povoljnije po mene, ja bih se i profesionalno bavila nekim aspektom muzike....

Isto kao Mina, muziku slušam od kada znam za sebe.
Uz muziku radim, spremama kuću, dočekujem goste, ispraćam...Uz muziku se budim, uz muziku ležem. Često i samujem.
Slušam stariju muziku. Prema novoj imam neki otpor, verovatno, neopravdan, ali ne odstupam od onog što volim.

E, sada, kako muzika utiče na mene?
Ne uvek isto. Zavisi od spleta okolnosti kako će melodija ili tekst pesme uticati na mene u određenom trenutku.
Često slušam instrumentalnu muziku. Instrumentali me opuštaju, ponekada i inspirišu.

Hvala ženske
Muzika je deo mog bića toliko da ja ne mogu da zamislim svoj život bez nje
Lekari kažu da leči :heart:
Moja ljubav prema muzici je tolika da je sigurno ko i Metla da je malo falilo da se njome profesionalno bavim
Moja ljubav koja nema granicu! 💕 💕 💕

Na mene utiče uvek, koliko me podigne, osvesti, pogodi pesma ili odvuče u maštu i uspomene, ili prosto sanjarenje
Uz muziku mislim i stvaram, tad rešim najveći problem i padnu mi najbolje ideje na pamet
Muzika je za mene pokretač, turbina, motor
Energija koja me stalno ispuni i izleči od svega
Na mene utiče mnogo i kad prođe dan da ne slušam, tada definitivno nije dobar dan

Na mene utiče uvek, koliko me podigne, osvesti, pogodi pesma ili odvuče u maštu i uspomene, ili prosto sanjarenje
Uz muziku mislim i stvaram, tad rešim najveći problem i padnu mi najbolje ideje na pamet
Muzika je za mene pokretač, turbina, motor
Energija koja me stalno ispuni i izleči od svega
Na mene utiče mnogo i kad prođe dan da ne slušam, tada definitivno nije dobar dan

uz koju muziku, random ili određenu

Koliko volite muziku?
Kako utiče na vas?

Tema je dobra, drugačija...

Volim muziku, ona mi je najduzi drug kroz život.
U poslednje vreme se dešava i da slušam tišinu...osluškujem. Ranije tišinom nisam bila zadovoljna.
Retko mi je upaljen radio dok sa druge strane mogu jednu te istu pesmu da vrtim u beskraj tokom nekog perioda.
Najdraže mi je sto sam ljubav prenela na malog...i mm obozava, možda je šareniji po ukusu od mene, imamo fino ozvučenje i mahom on bira muziku...takve su gotovo sve naše večeri...I takve su bile oduvek...tv ugašen dok zvučnici rade...

Cak se i tuširam već godinama uz pesmu...omiljena mi je Maya Plisetskaya dok igra uz Bolero, tačno 16 minuta...koliko traje tusiranje, brisanje i mazanje...ne znam kako mi ne dosadi svaki dan isto ali zaista kada se završava njen ples gotova nekom magijom budem i ja.

Sad sam većma umorna da vas citiram, ali ću čim stignem
Ja sam svoju ljubav prema muzici prenela na ćerku, još odmalena, i tako je i danas
I muž voli muziku
On doduše nije tako zaluđen kao nas dve, ali dođe mu veče i stavi slušalice i cepa celu noć
Pre jedno dve sedmice ostao tv upaljen na rts 3
I ide koncert riblje čorbe
Ovako ih ne slušam iako znam sve pesme a to veče sam slušala ceo koncert i baš mi je lego
Muž tako pusti rts 3 i sluša što niko ne sluša :lol:

Tema je dobra, drugačija...

Volim muziku, ona mi je najduzi drug kroz život.
U poslednje vreme se dešava i da slušam tišinu...osluškujem. Ranije tišinom nisam bila zadovoljna.
Retko mi je upaljen radio dok sa druge strane mogu jednu te istu pesmu da vrtim u beskraj tokom nekog perioda.
Najdraže mi je sto sam ljubav prenela na malog...i mm obozava, možda je šareniji po ukusu od mene, imamo fino ozvučenje i mahom on bira muziku...takve su gotovo sve naše večeri...I takve su bile oduvek...tv ugašen dok zvučnici rade...

Cak se i tuširam već godinama uz pesmu...omiljena mi je Maya Plisetskaya dok igra uz Bolero, tačno 16 minuta...koliko traje tusiranje, brisanje i mazanje...ne znam kako mi ne dosadi svaki dan isto ali zaista kada se završava njen ples gotova nekom magijom budem i ja.
E dok se tusiram i ja ukljucim muziku ali ne svaki put

Back