gost 410191
elita
- Poruka
- 27.982
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bas.Znam da tema nije za ovaj pdf ali iskoristiću priliku kao i ostali da vas pitam baš ovde
Koliko volite muziku?
Šta vam ona znači u životu?
Da li je redovno slušate?
Kako utiče na vas?
Sve radim uz muzikuZnam da tema nije za ovaj pdf ali iskoristiću priliku kao i ostali da vas pitam baš ovde
Koliko volite muziku?
Kako utiče na vas?
Na mene utiče uvek, koliko me podigne, osvesti, pogodi pesma ili odvuče u maštu i uspomene, ili prosto sanjarenje
Uz muziku mislim i stvaram, tad rešim najveći problem i padnu mi najbolje ideje na pamet
Muzika je za mene pokretač, turbina, motor
Energija koja me stalno ispuni i izleči od svega
Na mene utiče mnogo i kad prođe dan da ne slušam, tada definitivno nije dobar dan
uz koju muziku, random ili određenu
Uopšte
Uz onu koju voliš
Na primer
šta volite/slušate
Znam da tema nije za ovaj pdf ali iskoristiću priliku kao i ostali da vas pitam baš ovde
Koliko volite muziku?
Kako utiče na vas?
muzika mi je sve u zivotuZnam da tema nije za ovaj pdf ali iskoristiću priliku kao i ostali da vas pitam baš ovde
Koliko volite muziku?
Kako utiče na vas?
E dok se tusiram i ja ukljucim muziku ali ne svaki putTema je dobra, drugačija...
Volim muziku, ona mi je najduzi drug kroz život.
U poslednje vreme se dešava i da slušam tišinu...osluškujem. Ranije tišinom nisam bila zadovoljna.
Retko mi je upaljen radio dok sa druge strane mogu jednu te istu pesmu da vrtim u beskraj tokom nekog perioda.
Najdraže mi je sto sam ljubav prenela na malog...i mm obozava, možda je šareniji po ukusu od mene, imamo fino ozvučenje i mahom on bira muziku...takve su gotovo sve naše večeri...I takve su bile oduvek...tv ugašen dok zvučnici rade...
Cak se i tuširam već godinama uz pesmu...omiljena mi je Maya Plisetskaya dok igra uz Bolero, tačno 16 minuta...koliko traje tusiranje, brisanje i mazanje...ne znam kako mi ne dosadi svaki dan isto ali zaista kada se završava njen ples gotova nekom magijom budem i ja.