Muzika za trening <3

Karen_Souza

Veoma poznat
Poruka
11.584
U oktobru sam počela da treniram kod kuće zbog bolova u kičmi. Od decembra Cross Fit u jednoj teretani. Muzika je neizostavni deo treninga, barem meni.
Dok treniram preferiram epic music i metal.
A vi? Šta trenirate i koju muziku volite uz to da slušate? Koja vas to muzika najviše motiviše i "gura" da iz sebe izvučete maksimum?
Neke preporuke i od onih koji ne treniraju su i više nego poželjne.

Počeću sa:

Момци, па сад сте ме одушевили. Сјајна музика. Само да још @jolemisa натерамо да тренира. 😜

Додуше и слушање музике је одличан тренинг за мозак. 😍

Колега @Luda Srpska Druzina, колико видим, само да има добрих женски у споту и све може да прође. 😄😜

Ја настављам овде са мало епик музике...

Момци, па сад сте ме одушевили. Сјајна музика. Само да још @jolemisa натерамо да тренира. 😜

Колега @Luda Srpska Druzina, колико видим, само да има добрих женски у споту и све може да прође. 😄😜

Ne moze Jolemisa zbog kicme 😀

Vidi stvarno, nisam obratio paznju :D

Redovno idem na te kolektivne treninge pod otvorenim nebom. Jedva cekam leto pa da krenem nabijam kondiciju:srecna:

Nema nikakve sanse za moje treniranje.

Vidi stvarno, nisam obratio paznju :D

Redovno idem na te kolektivne treninge pod otvorenim nebom. Jedva cekam leto pa da krenem nabijam kondiciju:srecna:
Обратила ја! Срам те било! ❤💋😄😜

Ja pustim 24 kitchen na ekran ispred dok sam na traci i govorim sebi dok mi duša na nos izlazi " eno ti nagrada izguraj sat vremena" :lol:

A što se tiče muzike....manje više bilo šta samo da nije mrtvo
Е, цар си! Живота ми! 😄😄😄😄😄

Nema nikakve sanse za moje treniranje.
Ти си онда задужен да нас опремиш добром музиком! 😘

Мој тренер каже да уз метал разбијам. 😄

Наш тренер нас у теретани трује са:

Неизоставан део тренинга. И заиста је Ајрон Мејден идеалан да ме погура да завршим тренинг чак и када ми душа на нос излази. :malav:

Back