Muzika za tople dane...

L D Project

Primećen član
Banovan
Poruka
548
Drugari,

Vidim smorili ste se sa vec postojecim temama. Tacno, dosadne su, prezvakane, proste i guse, pa zar nije tako? Evo, ovaj, hoce na Exitu neke gluposti, ovaj kao napravio novu gitaru, a takvu moze da kupi kod Kineza i da ne pricam dalje. Srecom, tu je vasa Liza, da vas malo osvezi i razgali vasa topla srca.
Ne znam da li sam vam spominjala da sam nasla decka? Pa, jesam. I to je za ljude. Jack i ja nismo mogli da funkcionisemo vise, ipak, meni je Kosovo u srcu, a on ide tamo da zabavlja Siptare. Ne dolazi u obzir! Morala sam da raskinem. Evo, sada sam bas htela da vas pitam: Koju muziku preporucujete za tople letnje dane? Imali smo ove vrucine, mada je meni bilo prijatno na mojim jahtama, ali mi je Mama rekla da je u Srbiji paklena vrucina. Iako smo imali malo osvezenja, vec vidim da se Sunce sprema da raspali rostilj jos koji put. :cool:

Koju muziku preporucujete za naredne sparne dane? Narodnu, rok, turbo folk, metal, latino, pop, etno ili punk, mozda neko kolce?:cool:

Nije bitno koja je muzika sve dok sam u mogucnosti da prekinem onu koja mi se ne svidja a pustim onu koja mi se svidja.
I naravno sve dok je ne slusam sa onom koja mi se ne svidja a slusam sa onom koja mi se svidja.
Kapirate ;)

Poslednja izmena:

:thumbdown:
Poslusaj Limp Bizkit - Full Nelson....To ce ti se dopasti....:rotf:

Zesce sranje kao i bend,to i Linkin Park slusaju ljudi do 14 godina.ljudi su kao neki derposi!!
shto bi reko kosta iz antidota death metal je letnja muzika

To se ceni,pametno covek zbori!!:)

Preporucujem!!

Emir Hot je do jaja

Nikad cuo,verovatno neki comi!!

Goga Sekulic - Volela bi sestra da joj dodje brat ... najjaca je pesma za ovo leto 2008. ...

8) :-o :o
Ubiti,osakatiti (ne tebe vez Gogu)!!;)

Za vrele noci bez sna H.I.M. siguran sam da nema nista bolje inace metl svakodnevo treba slusati:evil:

Derposi takodje zika za decu!!;)
Sevćet - Mađija

Takodje ubiti,osakatiti!!
Rock, rock, rock, rock, rock, rock i za tople i za hladne dane....

Nije los izbor,neki Hard Rock bi bio prava stvar!!

I za tople i za ladne dane lek je *******...Cimam se Sinan Sakic,Saban Saulic,Mitar Miric,Jasar Ahmedovski,Mile Kitic...

Qq majko mila!! :dash::dash::dash::dash::dash::dash::thumbdown::thumbdown:

Poslednja izmena od moderatora:

Back