Julian
Poznat
- Poruka
- 8.028
Ne mogu da verujem da nemas rodbinu u Beogradu!? Pa stara je istina da svaki stanovnik bivse drzave ima makar tetku ovde... Proveri ti to jos jednom.aria:Alfahvala ti i sad se sjetih da napisem osnovno,a to je da je tekst,muziku i aranzman uradio Nikola Radovan BOROTA.
Eh Julijane bas si me nasmijaosto kazu,lud si ko struja!! Istina,nisam znala ko je Rambosek-pa potrazila i onda me tek uhvatilo. . . Vrlo si mastovit i kreativan,moram priznati
A Maksa-joj otkad nisam cula to ime,ma ne pratim vise to. . . . odraslo se a i onih plavih loknica nigdje na vidiku,ne bi me moja "brojna" publika prepoznala,sem uz licnu-od skoro sam crvenokosa.U BG bih rado dosla i doci cu na proljece ali ne zbog "rezije"koju si smislio,nego kratko-privatnim povodom jer nemam familije tamo,ali imam nekoliko prijatelja. . . pa onda, via cevapi(moze i na sladoled)
P.S. Dolazim bez rola-autobusom(ne mogu voziti do tamo-kola mi idu samo po ravnomjer mi je Jugo sa "servo" volanom od nedavno-to valjda poslije godina, samo od sebe dodje :?
Nesto sam razmisljala i skontala,da ti definitivno moram presnimiti tu pjesmicu,onako,da mi bar cujes glas ,istina neuporediv sa sadasnjm,ali vidim imas zelju,pa eto. . .
E, onda smo se lepo dogovorili... Javi mi se malo ranije, da mogu da obavestim medije.
Ne, ozbiljno, javi mi se obavezno... I snimi tu pesmicu; ja cu posle da je razdelim ovim zenicama.