Muzika za decu

• Začetnik teme Začetnik teme mamaa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
aria:
Alfa :D hvala ti i sad se sjetih da napisem osnovno,a to je da je tekst,muziku i aranzman uradio Nikola Radovan BOROTA.
Eh Julijane bas si me nasmijao :) sto kazu,lud si ko struja!! Istina,nisam znala ko je Rambosek-pa potrazila i onda me tek uhvatilo. . . Vrlo si mastovit i kreativan,moram priznati :D A Maksa-joj otkad nisam cula to ime,ma ne pratim vise to. . . . odraslo se a i onih plavih loknica nigdje na vidiku,ne bi me moja "brojna" publika prepoznala,sem uz licnu-od skoro sam crvenokosa.U BG bih rado dosla i doci cu na proljece ali ne zbog "rezije"koju si smislio,nego kratko-privatnim povodom jer nemam familije tamo,ali imam nekoliko prijatelja. . . pa onda, via cevapi(moze i na sladoled)
P.S. Dolazim bez rola-autobusom(ne mogu voziti do tamo-kola mi idu samo po ravnom :( jer mi je Jugo sa "servo" volanom od nedavno-to valjda poslije godina, samo od sebe dodje :?
Nesto sam razmisljala i skontala,da ti definitivno moram presnimiti tu pjesmicu,onako,da mi bar cujes glas ,istina neuporediv sa sadasnjm,ali vidim imas zelju,pa eto. . .
Ne mogu da verujem da nemas rodbinu u Beogradu!? Pa stara je istina da svaki stanovnik bivse drzave ima makar tetku ovde... Proveri ti to jos jednom.
E, onda smo se lepo dogovorili... Javi mi se malo ranije, da mogu da obavestim medije.
Ne, ozbiljno, javi mi se obavezno... I snimi tu pesmicu; ja cu posle da je razdelim ovim zenicama.

Back