Muzika uz koju vezbate...

volim od rej carlasa hit the road jack-remix, serenada remix,monday morning-dance verzija,remix starih dens pesama,sober-pink isto remix,mnogo mi muzika pomaze i motivise bas mi je drago sto ima ova tema jer stalno trazim nesto novo da je brza pesma a da mi se svidja.Nekad uhvatim sebe da u kaficu ko ludak slusam reci pesme kako bih je nasla na netu i skinula.

Poslednja izmena:
Kako dobra tema... e ovako... od ramshtajna sve manje-vishe... ortak sa politike mi otkrio bash pre par dana ovo, razbija za trening... :D

Pa onda mejdene, fear of the dark i josh neke stvari volim... gorefest... nirvanu... slipknot... rob zombie-a (dragula) i josh par metal bendova (dobro nirvana je grandz al' shta god) ... pa onda posle metala vrsta muzike broj dva za vezbanje - rep... znachi pak, skoro sve od njega... pa roy jones jr - can't be touched... pa i put in for my city... i josh neke stvari... a volim i neki dobar trens, psaj, haus, sve shto ima lep ritam i to... j b m li ga recimo zombie nation, to razbija za trening... hromirani andjeli, bizarna konekcija... meh, ima toga mnogo mnogo al' eto to mu dodje ukratko... :)

Back