MUZIKA-SPORT - ADRENALIN-BES-VEZBANJE-ENERGIJA

sportom se nešto ne bavim, ali trčanje obožavam...znači bilo koji melodeath ili trance...ovo kad čujem hodam 5x brže nego inače, o trčanju i da ne pričam.

E super ti post,BAS SAM NA TO MISLIO KAD SAM OTVARAO TEMU.....Kako muzika utice podsvesno na povecavanje sprtskih performansi........Reko ili sam ja lud ili se to jos nekom desava,pa onda mozemo koristiti muziku kao sportske steroide za sto bolji ucinak hehehehe

Bravo za pesmu sandstorm,obozavao sam ovu pesmu,odlicna je za trcanje,ali na mene ova pesma ima najveci efekat kad vozim auto,nekako poludim i moram da nabijem gas na 300 na sat....Toliko me inspirise ta numera za brzu voznju da je to nemoguce,pa sam prestao da je slusam u kolima da ne bih izazvao neki sudar jer ne mogu da se kontrolisem kad je cujem

Evo malo da dodam kolekciju mojih pesama za vezbanje......

p.s.pronasao sam teretanu u kojoj se igrom slucaja pustaju skoro sve ove stvari a radnik teretane je roker (valjda) i po prvi put u zivotu pusta nesto normalno a da nije americki turbo folk ( r&b komercijalni house i "tehno" muzika ona koju tako nazivaju folkeri)

Pocinjemo laganim zagrevanjem - dzoging uz pesmu

Rocky Soundtrack-Gonna Fly Now

Zatim ide malo jaci tempo i klasika

Oko od tigra (hahaha)

Evo numera prikladna za udaranje u dzak ili sparing

Blood sport soundtrack - fight to survive

Neki cak i ostavljali komentare na youtubu kako se posle slusanja pesme nalozili na trcanje,trening,sklekove.....

Ostalo je manje-vise prikladno za trcanje,dizanje tegova.......

Rocky Soundtrack - No Easy Way Out

Survivor - Burning Heart

Journey - Separate Way

Jel zna neko jos ovakvih pesmica u rock fazonu a da su reci vezane za borbu,trening i slicno - u stilu cuvene pesme Eye of the tiger???Znate ono kad cujete pesmu da vas istripuje na vezbanje????

TRAIN HARD-FIGHT EASY-LOOK HEALTHY AND NICE!!!!!!!!!!!!!!!

Back