Muzika=Problem?

Mojim roditeljima nista nece smetati osim narodnjaka od muzike. Kad sam se bass bass lozila na Mr.Mansona tata mi je kupio prvu maicu sa printom tog benda(nije bilo slike). Podrzavaju me svemu i svacemu tako da je super. Kada mi je tata kupio biografiju o Manson rekao mi je da mu obecam da nece zazaliti sto me je toliko podrzao u odabiru muzike. So.....ne nameravam da dovedem moje u takvu situaciju. Sto se tice muzike sve je super, samo nece da pustam na mini liniji(bar dok su oni tu) nego na diskmenu. Mada meni je tako i bolje hehe....

saki8050:
ne znam da li je bila tema.....but....evo je svejedno!
Da li vashim roditeljima smeta muzika koju slushate?Da li vam prigovaraju na vash izbor?I Shta slushate?

sve je to stvar ukusa i opredeljenja, ne dozvoljavam ne samo roditeljima,nikome nedozvoljavam da mi se mesa u izbor bilo cega pa ni muzike,tako da ne obracam paznju na to svidja li im se ili ne!

Pa dobro,slobodno je mrzi,ja je obozavam zato sto uvek kaze ono sto misli i radi ono sto zeli.......
A moja keva kaze da je sad lepsa nego pre 20 god.,tako da mi stvarno nije jasno ko je spojio moje roditelje i zasto kad se ni u cemu ne slazu!

Back