Šaljite ovde muziku za relaksaciju, danas se često za takvu vrstu koristi i termin Lo-Fi muzika. Možete napisati ime izvođača i ime pesme, a možete i linkove sa jutjuba.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je samo šta slušamo, a ovde je predviđeno samo za relaksaciju, pa ono ko želi može da lista ovde pesme i opusti uši, ne verujem da će ovde neko poslati metalčinu od pesmeZar ne postoji već tema koja je lepljiva, a tiče se toga šta slušamo?![]()
Vole ljudi i metal muziku radi opuštanja. Moj izbor:To je samo šta slušamo, a ovde je predviđeno samo za relaksaciju, pa ono ko želi može da lista ovde pesme i opusti uši, ne verujem da će ovde neko poslati metalčinu od pesme![]()
Predivna kompozicija, obožavam proleće!Vole ljudi i metal muziku radi opuštanja. Moj izbor:
Od ovih četiri, biram jesen.Predivna kompozicija, obožavam proleće!
to je dobro za izbacivanje negativnih osećanja,nezadovoljstva i tako toga.Pomaže da se ventilira onaj osećaj kad se sve skupi i čini ti se da ćeš pući.Svasta, odskacem od standarda kada je opustajuća muzika, uglavnom hevi metal i slicne gluposti.
Da uglavnom zbog toga, posle sam opušten.to je dobro za izbacivanje negativnih osećanja,nezadovoljstva i tako toga.Pomaže da se ventilira onaj osećaj kad se sve skupi i čini ti se da ćeš pući.
znam,oslobađa i ja to radimDa uglavnom zbog toga, posle sam opušten.
Loreena mckennitt je izvanredna pevačica. Vanvremenski. Kada sam prvi put čuo njen glas, kao da sam slušao anđela.Loreena Mckennitt...ima neki jako opuštajući,nežni glas
I ja volim razlicitu muziku.Sve zavisi kako kad.Svasta, odskacem od standarda kada je opustajuća muzika, uglavnom hevi metal i slicne gluposti.