- Poruka
- 3.703
Obozavam da spavam. Svakoga dana to radim. Ponekad ujutru, ponekad uvece, ponekad preko dana, a ponekad i nocu. Najvise volim da spavam, ali noci su duge, pa kada izadem na splav ostanem dok ne svane. Zimi duze, leti krace, a u prolece i jesen ravnomerno. Kada se vratim kuci iz izlaska, obavezno volim da legnem i odspavam koju partiju. Kada sam bila mala, Mama mi je govorila: “Liiiiizooo, moras da spavas da porastes velika” Ja bih rekla: “Dobro!”, poljubila bih je i ona bi poljubila mene i otisla bih da spavam. Sada kada sam porasla i dalje me Mama poljubi pred spavanje. Volim da sanjam dok spavam. Tako mi nije dosadno, a i nesto se desava. Volim da sanjam prirodu, ptice, zivotinje i kompjuter (odnosno vas drugari) i, naravno, dok sanjam obavezno se u snu cuje neka muzika. To je obicno neka nezna mirna muzika. Najvise volim da sanjam uz pesme Suzane Jovanovic i Nede Ukraden, one moje snove ucine veselim. Ponekad sanjam i da sam na nekoj zurci, tada slusam muziku koju pustaju DJ evi, koje sanjam i obicno je to Aco Pejovic i braca Matic. Ranije sam sanjala uz Karleusinu muziku i Guns N’ Roses, ali danas, vecinom sanjam uz Evanscene i Type O negative. Snovi su super. Drugari, koju vi muziku slusate u snu? Imali neka melodija, koja vas posebno vodi kroz snove? 8-)