Muzika Buducnosti

muzika buducnosti ce biti neko ludilo elektronsko to niko sad ne moze tacno da zamisli i kaze ali nesto na tu foru... neka zesca elektronika psihoticna, neki ambijentali nenormalni i stvarace se zvuci koje jos nismo nikad culi...

veruj brate, kolko god to sve bilo lepo (to ce uvek biti evergrin, sto se kaze, neke stvari koje se ne prevazilaze) ipak ljudi imaju potrebe uvek za necim novim i za napretkom, nema sanse da ce tu da se zaustavi razvoj muzike. jazz i rock su super kao i klasika i sva druga zika sa instrumentima, ali vec postojeci instrumenti su vec vidjeni i dosta istroseni i imamo potrebe za novim zvukovima. nove kombinacije cemo uvek moci da pravimo sa vec postojecim instrumentima i elektronskim zvucima, ali uvek treba ici dalje. sta je posle trensa i hausa tesko je reci ali ipak moze biti sigurno nesto mnogo dobro...

Pa ono, ili ce se izmisljati novi instrumenti, ili ce sve ici u krug, mada sam ja vise za to da dodje do kombinovanja pravaca i instrumenata(kao danas Apocalitica), etno i tehno npr, ko zna moglo bi biti zanimljivo. Mislim da ce tehno preovladavati u nekoj skorijoj buducnosti jer se sve vise siri i zahvata i druge pravce.

pa to... btw, to tehno i etno, chak i to vec postoji negde... ma svega bre danas ima, ludilo.. sta ce tek biti u buducnosti, haos... ljudi ce ziveti ekstremno brzo, partiji ce biti neka ludila nevidjena...

Back