gost 189815
Iskusan
- Poruka
- 5.826
Evo tekstic jedne lepe pesme, koju pevaju par mladih devojaka, mislim da su tu 18-19-20 godina maks.
I slozicemo se da je ovo glupo kao noc, nemoralno ponanje, sta vec, ali pazi sta kaze YouTube.
Solidan broj komentara je pljuvanje njih, 57% lajkova samo, tako da nade tu i tamo ima.
A i J Lo ima istu kolicinu lajkova sa njenom "guzom", tako da narod ima malo mozga.
Problem je sto je razlika izmedju seksi i vulgarnog tako tanka danas. Pozeljno je biti seksi, ali neretko to ispadne vulgarno.
Pevacice nisu vise umetnice, vec roba, eye candy koji privlaci paznju izgledom, ponasanjem, skandalima.
Blago meni kada sam odrastao uz South Park
A i da primetis da ti dete pokazuje taj obrazac ponasanja, intervenises, mada nije lose ni preventivno pricati o tome, nauciti razliku.
Ja cu uvek bojkotovati gluposti ovog kalibra, necu gledati na TV, ali milioni drugih hoce. Kakav ce to svet biti za 10 godina? Ko zna.
Mozda su isto tako mislili i sa Morisonom, Beatles-ima i ostalima, gomila narkomana i hipika, i to deca slusaju, te orgijatore, pa sta ce biti od njih sutra, kraj je blizu.
I vidi, svet je jos uvek tu.
Kazu da je ovaj sund u ono vreme bio po autoputevima i kafanama, nije to bilo za grad, slusala se normalna muzika, a opet, narod koji je hteo da to gleda hrlio je u te kafane kraj autoputeva, jer narod sta zeli, to i trazi, iako je bilo zabranjeno, a samo sto je zabranjeno ne sprecava ljude da do toga i dodju.
ne moze se uvek to reci jer imas krajnji minimum i maksimum...
i zamisli liniju od 0 do 100..nula bi bilo totalno konzervativno drustvo a 100 odustvo ikakave kontrole, bitlsi bi bili nekde 40 a ovo danas 80(po mom ukusu bi bilo neko stanje pred nasu genereciju 70XD al ajd..)...
tako da se pitam kad ce da dodje neko cije dete nece moci da kaze u vreme mojih roditelja je bilo gore...,jer nema vise sta da se popusti,skine...stigli su do stotke...
- - - - - - - - - -
1,nigde nisam napisala da sam za ovo boldovano pod 1..cak sam napisala da su mi one ranije verzije gde sii imao umerenu prodaju pozude u vidu spota dej lo donekle ok,u odnosu na ovo danas..sto znaci da nisi cvitao nista...Jasno je da smo na putu propasti.
Jedino se razlikujemo u odgovoru na pitanje: "Zašto?"
Ti i tvoji istomišljenici smatrate da bi nam bilo 1.bolje kada bi se svi oblačili od grla do članaka.
Ja, a možda još poneko (a jesmo u manjini!), 2.mislim da propadamo zbog legalizovanih i nelegalizovanih pljački, krađa, prevara svih vrsta, alkoholizma, pušenja, drogiranja, itd.
Pokušaj da zamisliš na šta bi Krstarica ličila bez zlih modova?![]()
2.da li je iko ovde napisao da ne propadamo zbog toga(2) ili da to nema uticaj na drustvo..cak su i korumirane kompanije spominjane..
ja sam ovde izdvojila jedan aspekt,necu sigurno da pisem eseje o svemu..i to ti je bio odgovor i na ranije tvoje kometnare...
nije mi ovo sabirna tema za sve probleme majcice srbije,vec sam izdvojila jedan za diskusiju,koji me trenutno interesuje i koji ima prilican uticaj na okolinu

- - - - - - - - - -
Zaglupljivanje mase i skretanje pažnje sa realnih problema. Uvođenje u priču "samo se vi napijajte, drogirajte, nek vam se životi vrte oko orgazama, a mi ćemo uspešno da radimo svoje"... Danas se za neki ideal postavlja to da krešeš redovno, da si okružen nekim devojkama/momcima, da te lajkuju na fejsu, da si svaki vikend pijan ili drogiran i to je to...
A mnoooogo pametniji ljudi su to shvatili i idu idejom sex sells, imao sam i temu o tome...
Svako će pogledati reklamu ako u njoj protrči neka sisetina, neki zgodan tip, neki u odelu, neka u miniću... Kao što nije baš tačno da i Jelen pivo piju samo pravi muškarci i zgodne ribe se prskaju njime... Pa eto...
a priznaj da si ga kupio

Poslednja izmena: