soleshapaja
Zainteresovan član
- Poruka
- 147
Msm meni se ne zuri samo su mi moj ujak i ujna rekli da je to kao moguce da konkirisem u trecoj, ali mi se ne zuri ,inace hvala na odgovoru
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema na čemu.
Kao instrumentalista možda i možeš pa ako prođeš čekaju te da završiš četvrtu godinu i onda ti se važi prijemni od prošle.
Ti kao teoretičar imaš novo gradivo u četvrtoj godini koje je vrlo bitno i dobijaš instrumentalni kontrapunkt. A bez tog gradiva ne možeš da položiš prijemni,jer npr. na prijemnom može da ti bude enharmonska modulacija a to se radi u četvrtoj godini.
Takođe i ja imam problem.... Želim upisati muzičku akademiju a pošto se srednja muzička škola ne nalazi u istom gradu u kome ja živim, ne daju mi da je upišem... I zato ću morati gimnaziju.... Zanima me da li se srednja muzička može polagati vanredno, sa koliko godina i da li bi mi odobrili s obzirom na to da želim upisati instrumentalni odsek.Hteo bih da probam da upisem muzicku akademiju,ali nisam muzicki skolovan...
Veliki sam fanatik,teorija mi ne bi bila problem,mozda instrument,ali solfedjo i naporedni klavir sigurno bi...imam godinu i po dana fore...DA LI JE MOGUCE?
I da li bi neko mozda mogao da mi objasni kako izgleda prijemni tamo?
Takođe i ja imam problem.... Želim upisati muzičku akademiju a pošto se srednja muzička škola ne nalazi u istom gradu u kome ja živim, ne daju mi da je upišem... I zato ću morati gimnaziju.... Zanima me da li se srednja muzička može polagati vanredno, sa koliko godina i da li bi mi odobrili s obzirom na to da želim upisati instrumentalni odsek.
Roditelji... Nego mi autokorekt menja misliKo ti ne da da je upišeš? Može, ali nema šanse samostalno da spremiš sve.
Takođe nzm koliko je dobra ideja da upisujem srednju čim završim gimnaziju ali se pronalazim jedino u muzici...Ko ti ne da da je upišeš? Može, ali nema šanse samostalno da spremiš sve.