Muzičari spetljom...

za Mensona - .ebes muzicara kome je uzor Kiss :)
a sta vi gledate te mtv bundovnike.. ovo su buntovnici

Nekromantix
nekro4.jpg

Os Catalepticos
594863527_m.jpg

Reverend Horton Heat
1273904_m.JPG

svako od njih ima neke ludacke price... Kim Nekroman iz Nekromantixa je bio operativac na podmornicama Danske kraljevske moranrice a onda je napravio kontrabas od pravog decjeg kovcega... Os Catalepticos su dosli iz dzungli Brazila... Reverend Horton Heat je nekada bio svestenik, ali je napustio sve to zbog psychobillya...

Keeper:
a MM je za mene isto shto i Britni Spirs samo suprotno pozicioniran.
znash kako kazhu. drugi kraj istog shtapa.
istog. to je bitno ;-)
ajme majkomila......ma....nemam snage da se sad prepirem umorna sam, ali mooolim te......Manson slican Britni....dobro, ajde tvoje misljenje......

vako, da odg na temu....Muzicari s najvise petlje po meni su Lou Reed i Tom Waits.....moze i Marilyn Manson.....zaista nisu radili ni po cijim pravilima, stvarali muziku za sebe, i niko nije uticao na njih, imali su uvek svoj stav....i postali legende. Obozavam svu trojcu...........

al kad malo bolje zagledamo, svako je na neki svoj nacin poseban....svako je nekako doprineo nekom zanru muzike....bila to goga sekulic turbo folku ili eto Lou Reed rock'n'rollu.....

Zivot na Marsu?:
za Mensona - .ebes muzicara kome je uzor Kiss :)
a sta vi gledate te mtv bundovnike.. ovo su buntovnici

Nekromantix
nekro4.jpg

Os Catalepticos
594863527_m.jpg

Reverend Horton Heat
1273904_m.JPG

svako od njih ima neke ludacke price... Kim Nekroman iz Nekromantixa je bio operativac na podmornicama Danske kraljevske moranrice a onda je napravio kontrabas od pravog decjeg kovcega... Os Catalepticos su dosli iz dzungli Brazila... Reverend Horton Heat je nekada bio svestenik, ali je napustio sve to zbog psychobillya...
Koji si ti car.
**** vas Mtv.
I ti vasi kvazi buntovnici.

Back