Muzhevi od milja Puzhevi

el se sjetjate josh kad ste se vodali sa vashom sada zhenom? shta je bilo odluchno da ste rijeshili da je vishe netjete pustiti sa shtapa dok se nevjencha sa vama?

dakle pricham o onom momentu kad ste skontali "wow ovu tju da sredim za zhenu"

a?

Nisam stigla do tog momenta i stadijuma. Možda kada naiđe čestito muško čeljade, pa me uFati za ruku i reši da me ne pusti, da mu ne iskliznem iz tih beličastih ručica muževnih pa onda reši da ide sve po redu, kako treba i kako red nalaže... prvo veridba, venčanje, crkveno - gradsko...pa onda doDŽem, da se opet upišem na temu, i javim utiske.

Ovako s žaljenjem moram da napišem, da nisam nikada stigla do tog stadijuma. A, verujem da je super, super osećaj. Možda i doživim, da to vidim.

A miš, siroma, kad je jeeb'o žirafu, pa crk'o od umora, jerbo je žirafa volela malo da je jeebe, a malo i da je ljubi :heart: Duša mu bila u nosu :(

или мрав кад кресо слоницу па она рикнула од узбуђења и мрав ко, хебеш ово за минут задовољства сад цео живот гробар да будем...

Па да,али ако сам не бираш и немаш неке посебне критеријуме(осим да је лепа,згодна,паметна,здрава и да те пази),99% ћеш имати касније,кад хормони нестану жену која те не разуме.
ne brate nisam ti ja od tih, u meni nema trunke mazohizma meni treba dusevni mir ni minut pickaranja ne trpim

Back