Muževnost

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
sa velikim M.
tema je naravno heterogena.
u čemu se ogleda, da li je prirodna ili stečena, moželi se naučiti ili izbrusiti
šta je ženama muževno, šta muškarci misle da je muževno, da li i kada se osećate muževno...

Muzevnost je skup karakteristika koje zenama govore da je muskarac dobar radnik I da moze da ih snabde I obezbedi I njih I neku njihovu potencijalnu porodicu.
Muskarci posto su tupsoni vecinom muzevnost pogresno tumace kao svoju privlacnost suprotnom polu u fizichkom smislu, sa estetske vizuelne I psiholoske strane.Ko kad degeneriku dash papirnu kapu I on umisli da je Napoleon.
Ne razmisljam o tome da li sam nekoj zeni dobra prilika za snabdevanje.

Mislim da se takav postaje odgojem, karakterno i sl, sto kazu "ili jesi, ili nisi". Vidjam tako neke tupsone koji hoce da budu opasni frajeri, pa se sire, glumataju nesto, a kada pogledas sa strane to deluje toliko jadno jer je isfolirano.
Mozda se i moze postati malo vise muzevniji, ali to treba dosta rada na sebi, a to ne moze svako da promeni.

Muzevnost mislim da je osobina muskarca koji zna sta hoce, ume da vodi, ima snagu prvenstveno psihicku, ima svoje ja, ne boji se da brani ono u sta veruje itd. itd. Ne mora ni da bude opasan momak, krimos, da voli besna kola, oruzje, fudbal, mada to je neka predrasuda koja se vezuje uz muzevnost, ili neka precica do muzevnosti.

Ne bih rekao da sam nesto muzevan, zato sto nikada nisam bio, niti sam se osecao kao alfa muzjak.

sa velikim M.
tema je naravno heterogena.
u čemu se ogleda, da li je prirodna ili stečena, moželi se naučiti ili izbrusiti
šta je ženama muževno, šta muškarci misle da je muževno, da li i kada se osećate muževno...

Za mene je muzevno kada je muskarac crn ,visok, razbacan, kad ima mazan,dubok glas, kad je grub i nezan u isti mah:rumenko:

Back